Minőségpolitika

Alapítványunk alapítói közhasznú céljait a XXI. század követelményeihez igazodó minőségi szolgáltatás nyújtásával kívánja elérni, ezzel segítve ügyfelei sikeres működését.

Ennek érdekében az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő, hatékony minőségirányítási rendszert működtetünk. Ez elősegíti a magas színvonalú munkavégzést és biztosítja tevékenységünk rendszeres ellenőrzését.

Működésünk középpontjában ügyfeleink állnak, igényeik és elvárásaik elsődlegesek számunkra. Hosszú távú, bizalomra épülő kapcsolat kialakítására törekszünk velük, ezzel biztosítva stabil működésünket és növelve a SEED márka értékét. Ugyanakkor célunk, hogy működésünk valamennyi érintettje – például alapítóink, kuratóriumi és felügyelő bizottsági tagjaink, munkatársaink, együttműködő partnereink, alvállalkozóink – elégedett legyen működésünkkel, kapcsolatainkat a kölcsönös előnyök és partnerség elvei szerint alakítjuk.

Működésünk során kiemelt figyelmet fordítunk az esélyegyenlőség, a környezettudatosság és a fenntarthatóság szempontjaira.

Legfontosabb értékünk a minőség, ami számunkra a következőket jelenti:

  • Elsőre jót adnunk,
  • Az eredményeket mérjük,
  • A munkánkat folyamatosan fejlesztjük,
  • Rendszeresen képezzük magunkat,
  • Alvállalkozóinkat felügyeljük, értékeljük, szükség esetén képezzük,
  • Folyamatosan figyeljük, és maradéktalanul betartjuk a szervezetünk tevékenységére vonatkozó törvényi, jogszabályi változásokat és egyéb előírásokat,
  • Évente minőségcélokat tűzünk ki, amelyek megvalósulását rendszeresen ellenőrizzük és mérjük,
  • A munkatársak számára megfelelő munkakörnyezetet biztosítunk ahhoz, hogy ismereteiket, tudásukat hatékonyan használva és folyamatosan gyarapítva hozzájáruljanak a közös sikerhez.

Az alapítvány igazgatójaként elkötelezett vagyok a fentiek megvalósítása iránt. Minden munkatársamat, alvállalkozómat és partneremet arra kérem és ösztönzöm, egyben el is várom, hogy munkájukat képességeik maximumát nyújtva végezzék.

Budapest, 2011. szeptember 30.

Balázs Tibor
ügyvezető igazgató

CsatolmányMéret
PDF ikon MSZ EN ISO 9001:2008 tanúsítvány304.59 KB