fbpx Dobbantó Klub: A meggyőző előadó eszköztára | Seed Foundation

Dobbantó Klub: A meggyőző előadó eszköztára

DOBBANTÓ logo

Időpont: 2016. november 23. szerda, 17.00 óra

Helyszín: Google Ground oktatóterem

Cím: 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Téma: Sikeres nők egy férfias világban - kerekasztal-beszélgetés

Dr. Kacz Ivett eredeti foglalkozását tekintve jogász. Hazai kereskedelmi bankoknál volt külső szakértő és tanácsadó, majd saját vállalkozás keretében felszámolás előtt álló nagyvállalatokat próbált konszolidálni – így került kapcsolatba a ma már saját tulajdonában álló, állattenyésztéssel, tejtermeléssel és növénytermesztéssel foglalkozó cégcsoporttal, ahol akkoriban az életben maradás volt a tét. Egy hosszúra nyúlt leltározás kapcsán töltött el egy egész éjszakát a fejőházban - akkor és ott eldőlt a sorsa.

Pinczés Marianna, a Grapoila márka megálmodója 19 évesen kezdett el hidegen sajtolt növényi olajokkal foglalkozni, már akkor saját cége keretei közt. A borászatokban hulladékként kezelt törkölyből kezdett olajokat gyártani. Éjjel-nappal dolgoztak, ha kiesett valaki, ő is beállt a gépsor mögé éjszaka. Ma már magliszteket és természetes kozmetikai alapanyagokat is készítenek üzemeikben, ahol saját fejlesztésű gépeik szeparálják a magokat és sajtolják az olajat. Tapasztalt játékosnak számít a piacon, tizenkilenc embernek ad munkát, miközben még csak 25 éves.

Zsigmond Ágnes világéletében óvónő szeretett volna lenni, és 14 évig dolgozott is a szakmában. Kétgyermekes családanyaként rájött, hogy az óvónői fizetésből nem tudja finanszírozni lánya és fia taníttatását, így pályát kellett módosítania. Előbb mezőgazdasági kiadványszerkesztéssel foglakozott, majd saját lábára állt, és megalapította az idén húszéves Agro Naplót, amely az agrárvállalkozók egyik legfontosabb információs tartalomszolgáltatója.

Moderátorunk Banga Adrienne coach, a Dobbantó rendszeres előadója, a CoachingTime blog szerzője, aki szakértő kérdéseivel segít úgy mederbe terelni a beszélgetést, hogy a nap végén minél több tanulságot, inspirációt, és követendő példát tudjunk hazavinni magunkkal.

A rendezvény ingyenes, de kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd előre a http://www.dobbantoprogram.hu/esemenyek/dobbanto-klubesemeny-1-1/ oldalon!