fbpx Az új Dobbantó Klub címe: A vállalkozói blogok világa | SEED Alapítvány

Az új Dobbantó Klub címe: A vállalkozói blogok világa

DOBBANTÓ logo

Időpont: 2016. május 18. szerda, 17.00 órától kb. 19.00 óráig

Helyszín: Google Ground oktatóterem

Cím: 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Téma: A vállalkozói blogok világa

A workshop célja megismertetni a közönséget a blogszférával, marketing-, illetve társadalmi kommunikációs szempontból, miközben nem csak a blogokhoz kapcsolódó fogalmakat, kifejezéseket, magát a technológiát ismerhetik meg, hanem a kommunikációs elméletek újraértelmezésén keresztül az új média paradigmái is világossá válnak.

A résztvevők felfedezhetik a blogok interakciós potenciálját, mind marketing, mind kommunikációs szempontból. Egy új kommunikációs kultúra megismerése a cél, amely segítségül szolgálhat egy vállalkozás brand-építésében, és az önkifejezésben is. Az előadó Horváth Dorka új-média kutató, egyetemi oktató, aki jelenleg egy gyerekeknek készült olvasásfejlesztő alkalmazással foglalkozó start-up alapítója, vezetője.

A rendezvény ingyenes, de a helyszín befogadóképességét figyelembe véve kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd előre Zsombok Daniellánál a 06-20/665-0376-os telefonszámon vagy a zsombok.daniella@flowpr.hu e-mail címen*!

 

* A regisztrációval Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Dobbantó Klub szervezői a jövőben hírlevelet küldjenek Önnek, amelyről bármikor leiratkozhat, továbbá a klubeseményen készült fényképeket a Budapest Bank belső kommunikációs anyagaiban, kiadványaiban, sajtókommunikációjában, honlapján és Facebook oldalán felhasználhatja.