Budapest Bank - „Üzleti siker honlappal” pályázat

Pályázat kisvállalkozásoknak!

Ha van céges honlapod, és úgy gondolod, hogy átlátható, könnyen kezelhető, tartalmas és sikeresen támogatja az értékesítést – akkor jelentkezz a „Budapest Bank – Üzleti siker honlappal”-díjra!

A jó honlap ma már elengedhetetlen a cég életében, hiszen az internetelérés terjedésével egyre többen keresnek és vásárolnak a weben. Nagyon fontos azonban, hogy milyen is a weboldal. A logikus, átlátható felépítés, az online rendelési és fizetési lehetőség, az olyan extra szolgáltatások, mint a kalkulátor, a fórum vagy a tájékoztató cikkek mind olyan megoldások, amelyek a potenciális vevők számára vonzóvá teszik a céget.

A bank a díjjal azokat a jól működő vállalkozásokat akarja elismerni, amelyek az interneten könnyen megtalálhatók, a weboldalukon egyszerű eligazodni és megrendelni a terméket, emellett számos pluszinformáció is a látogatók rendelkezésére áll,

A pályázatokat 2012. szeptember 10. (hétfő) és október 5. (péntek) között várjuk.

A pályázati további részletei a www.budapestbank.hu/uzletisiker oldalon olvashatók és jelentkezni (az adatlap online kitöltésével) is itt lehet!

A pályázat végén két nyertest hirdetünk!

Az egyik fődíjat a Budapest Bank vezetőiből és független szakértőkből (Geszti Péter, az OKEGO kreatív igazgatója; Csontos Zoltán, a Netpincer.hu ügyvezető igazgatója; Koleszár Péter, a Honlap.hu vezető tanácsadója; Országh Kitti, az Origo.hu újságírója) álló zsűri választja ki.

Ezen kívül a szakmai zsűri további 10 jelöltet is választ, közülük kerül ki a közönségdíjas. Ezen vállalkozások honlapjára a Budapest Bank oldalán az odalátogatók októberben két héten át szavazhatnak.

A fődíj:

  • 1 db legújabb típusú iPad a szakmai zsűri nyertesének + honlapelemzés a Honlap.hu-tól (100 ezer forint értékben)
  • 1 db legújabb típusú iPad a közönségszavazás nyertesének+ honlapelemzés a Honlap.hu-tól (100 ezer forint értékben)

Pályázz Te is!