fbpx Design Hét Budapest | SEED Alapítvány

Design Hét Budapest

A HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség a Design Hét Budapest rendezvénysorozat szervezőjeként meghívja Önt az alábbi saját programjaira:

 

ALKOSS ÉS PROFITÁLJ! Befektetői workshop
Gyakorlati tanácsok fejlesztéshez, értékvédelemhez, forrásbevonáshoz és a piacra lépéshez

2015. szeptember.29., kedd, 10.00-16.00

Széphárom Közösségi Tér (1053 Budapest, Szép utca 1/B.)

Saját márkát építesz? Piaci megjelenés előtt állsz? Szellemi alkotásod hasznosítását tervezed? Hiányzik az induló tőke? Akkor egyre el rendezvényünkre, hogy profitálhass az elhangzottakból. Nyitott fórumunkon a szakemberek széleskörű tájékoztatást adnak arról, hogyan segíti a szellemi tulajdon megfelelő kezelése a piaci hasznosítást, mi a licencia és hogy nyerhetsz meg egy befektetőt. A program során lehetőség van személyes konzultációkra befektetőkkel, inkubátorokkal, üzleti angyalokkal, tanácsadókkal – előzetes regisztráció alapján.

Bővebb információ és regisztráció ITT.

 

HIPAVILON Klub – KATTI ZOÓB
Mit üzen a ruha? – Fashion Time

2015. szeptember.30., szerda, 17.00-19.00

KATTI ZOÓB Divatház (1055 Budapest, Szent István krt. 17.)

Egy fórum, ahol kötöttségek nélkül, kellemes környezetben nyílik lehetőség innovációról, piaci érvényesülésről és a szellemi tulajdon kezeléséről beszélgetni. A klubeseményen egy sokoldalú, több mint húsz éve a piacon lévő márka kerül reflektorfénybe. Az elhivatottságáról, szakmai alázatáról, profizmusáról ismert Zoób Kati minden érdeklődő előtt kinyitja Divatháza ajtaját.

Bővebb információ és regisztráció ITT.

 

HIPAVILON KIRAKAT
Ingyenes szellemitulajdon-védelmi fogadóóra

2015. október 1., csütörtök, 10.00 16.00

Belvárosi Auguszt Cukrászda (1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16.)

Az ingyenes fogadóórán kötetlenül beszélgethetsz szakemberekkel a szellemi tulajdon kezeléséről, dizájnról, inkubációról, márkavédelemről, szerzői jogról, a szellemi alkotás értékéről, piaci hasznosításról és a hamisítás veszélyeiről. Egy kávéra a vendégünk vagy.

Bővebb információ ITT.