fbpx Dobbantó Klub: A meggyőző előadó eszköztára | SEED Alapítvány

Dobbantó Klub: A meggyőző előadó eszköztára

DOBBANTÓ logo

Időpont: 2016. október 26. szerda, 17.00 óra

Helyszín: Google Ground oktatóterem

Cím: 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Téma: A meggyőző előadó eszköztára – prezentációs workshop

Naponta találkozunk előadói helyzetekkel. Legyen szó szakmai egyeztetésekről, ügyféltalálkozókról, prezentációkról vagy akár networking eseményekről, ezek sok tekintetben hasonló kihívásokkal járnak. Bár többnyire a közönség kényelmes szerepe jut nekünk, el kell fogadnunk, hogy annak érdekében, hogy hatást gyakoroljunk másokra, és át tudjuk adni üzeneteinket, az előadó szerepét is fel kell vállalnunk. Ezek a helyzetek sokunk számára nehézséget jelentenek.

Mit tehetünk ilyenkor? Hogyan készülhetünk fel egy olyan stresszes szituációra, mint amilyen egy nyilvános előadás? És ha azt mondanánk, hogy a nyilvános beszédet megelőző félelemből akár erőt is kovácsolhatunk? Milyen eszközökkel tudjuk elérni, hogy a közönségünk azokkal az üzenetekkel távozzon, amelyeket mi fontosnak tartunk?

Ezekre a kérdésekre is keressük majd a választ Madovy Sándor, az Impact Works kommunikációs trénerének workshopján, amely játékos módon mutat be olyan előadói technikákat, amelyeket mindannyian könnyedén alkalmazhatunk a következő előadásunk vagy „szereplésünk” során.

A rendezvény ingyenes, de kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd előre a http://www.dobbantoprogram.hu/esemenyek/dobbanto-klubesemeny-1/ oldalon!