HR, motiváció, KKV-k

Miért elengedhetetlen egy sikeres cég életében a megfelelő humán erőforrás menedzsment tevékenység? Hogyan oldható meg a lehető legköltséghatékonyabb módon egy kiválasztási folyamat a KKV-szektorban? Hogyan motiválhatjuk a munkavállalókat anyagi erőforrások hiányában? Milyen kihívásokkal szembesülnek a szektor képviselői a területen, illetve milyen tapasztalatokat, bevált gyakorlatokat lehet alkalmazni a vállalkozásokban?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ 2011. május 24.-én 14 órakor a Budapesti Corvinus Egyetemen megrendezésre kerülő konferenciánk „HR, motiváció, KKV-k” címmel.

Nehéz időszakban van a KKV-szektor, mivel a válság még mindig érezteti hatásait. A vállalatok főként a költségek csökkentésével próbálnak versenyben maradni, és ez leginkább a humán erőforrás menedzsmentet érinti. Ennek következményeként felértékelődik annak a jelentősége, hogy egy cég hogyan tud minél hatékonyabb kiválasztási és motivációs rendszert fenntartani, amivel megszerezheti, illetve megtarthatja a minőségi munkaerőt. A minőség ezen a területen segíti a cég fejlődését, mivel az alkalmazottak a vállalati célokkal való azonosulása és motiváltság elősegíti az együttműködést, ezáltal pedig növeli a szervezet eredményességét.

A konferencián előad többek között:

  • Németh Tamás – Randstadt
  • Fehér Tamás – Grafton
  • Csapos Noémi - Select humánerőforrás Kft.
  • Hellner Alida – MP Solutions
  • Katona Melinda – Borealis Consulting
  • Magyar Dorottya – Aim to please

További előadók még egyeztetés alatt.

A rendezvényen való részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött!

A konferencia részletei:

Időpont: 2011. május 24. 14:00
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem – Főépület, díszelőadó
(1093 Budapest, Fővám tér 8. – földszint III-as előadó)

Részletes tájékoztató

További információ:

Kóti Dóra
+36-20-340-9033

dora.koti@aiesec.net