fbpx Időgazdálkodásról a Google Groundon | SEED Alapítvány

Időgazdálkodásról a Google Groundon

DOBBANTÓ logo

Időpont: 2015. december 1. kedd, 17.00 órától kb. 19.00 óráig

Helyszín: Google Ground oktatóterem

Cím: 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Téma: Időgazdálkodás

„Amikor költségeket és bevételeket tervezünk, amikor számlákat fizetünk, vagy éppen a karácsonyi ajándékokra fordítandó összeget különítjük el, megteszünk mindent, hogy a terveink valóra váljanak, igyekszünk a lehető legoptimálisabban gazdálkodni. Vajon amikor az időnkről van szó, miért nem vagyunk ilyen profik? Miért éppen az idő lett gazdálkodásunk mostohagyereke? Miért olyan nehéz összeegyeztetni a családot a munkával? S a szabadidőnk miért sérül folyton?” – teszi fel a kérdést Banga Adrienne, üzleti és életvezetési tanácsadó, a Vinçotte Akadémia trénere, aki a rendezvényen a hatékony időgazdálkodásról beszél majd. Tökéletes, mindenki által alkalmazható sablonmegoldás nem létezik. Azonban ha megfordítjuk a sorrendet, és az eszközök, módszerek, ígéretes megoldások helyett először önmagunkra fókuszálunk, a hozzáállásunkra, személyiségünk gátjaira, és a tüneti kezelés helyett az okokra kezdünk koncentrálni, megtalálhatjuk azt az egyéni, saját utat, amely az eszközök személyessé tételével elvezet a mi egyedi megoldásunkhoz.

Második előadónk Balatoni Kata, néptáncpedagógus, neveléstudományi szakember és vállalkozó, aki 2014-ben az Év Anyavállalata verseny szakmai nyertese lett. Kisgyermekek nevelése mellett a néptáncoktatásból építette fel az Így tedd rá! márkát, amely egy sikeres, nemzetközi hírű céggé vált az elmúlt évek során. Előadásában személyes élményeit és saját tapasztalatait osztja meg a résztvevőkkel a családi és szakmai élet összeegyeztetésével kapcsolatban.

A rendezvény ingyenes, de a helyszín befogadóképességét figyelembe véve kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd előre Zsombok Daniellánál a 06-20/665-0376-os telefonszámon vagy a zsombok.daniella@flowpr.hu e-mail címen!