fbpx IP határok nélkül II. - Pályázatok hazai és nemzetközi tapasztalatai a szellemitulajdon-védelem tükrében | SEED Alapítvány

IP határok nélkül II. - Pályázatok hazai és nemzetközi tapasztalatai a szellemitulajdon-védelem tükrében

Az MNKH-Enterprise Europe Network a HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökséggel partnerségben, illetve az EU IPR Helpdeskkel, valamint a China IPR Helpdeskkel együtműködve „IP határok nélkül II. - Pályázatok hazai és nemzetközi tapasztalatai a szellemitulajdon-védelem tükrében” címmel workshopot szervez.

Időpont: 2015. december 7. (hétfő)

Helyszín: Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (1054 Budapest, Garibaldi u. 2.)

 

A rendezvényen résztvevő vállalkozásoknak és szervezeteknek kiváló lehetőségük nyílik arra, hogy hazai és nemzetközi szellemi tulajdonvédelmi szakértőktől első kézből kapjanak információt a magyarországi és nemzetközi pályázatokat érintő legfontosabb IPR kérdésekről. Továbbá a kínai piacra lépés iránt érdeklődő, vagy a kínai piacon már aktív cégek bővebb betekintést nyerhetnek a Kínában jelenleg hatályos szellemi tulajdonvédelmi és iparjogvédelmi szabályozásokról és ezek tapasztalatairól. Azonfelül személyes „villám” konzultációs lehetőséget biztosítunk a rendezvény előadóival.

A rendezvény programjáról a mellékelt program nyújt részletes tájékoztatást.

A rendezvényen való részvételt a szabad helyek függvényében, jelentkezési sorrendben tudjuk biztosítani. Jelentkezése, a regisztrációs díj befizetését követően kerül rögzítésre.

Regisztrációs díj: 5000 Ft + ÁFA

Regisztrálni a mellékelt jelentkezési lap cégszerű aláírásával és a krajczar.adam@tradehouse.hu email címre történő visszaküldésével lehetséges.

Bővebb információ: Krajczár Ádám, tanácsadó, Enterprise Europe Network (krajczar.adam@tradehouse.hu; +36 20 239 5766)

CsatolmányMéret
PDF ikon Meghívó471.11 KB
Fájl Jelentkezési lap86.3 KB