fbpx Ismét elindul a PWA mentorporgramja | SEED Alapítvány

Ismét elindul a PWA mentorporgramja

Pályázat a PWA – Sikeres Nők Egyesülete Vezetői Mentoring Programjában való részvételre
 
A nők gazdasági szerepvállalása nem pusztán esélyegyenlőségi kérdés: gazdasági szükségszerűség, gazdasági érdek, a vállalatok versenyképességének kulcsa.

A PWA – Sikeres Nők Egyesülete elkötelezett a nők vezetői ambícióinak támogatásában, tudással, tapasztalattal és üzleti networking lehetőségekkel segíti a nők szakmai előmenetelét Magyarországon. Komolyan veszi, hogy a tudásátadás az egyén közösségi, társadalmi felelőssége is, a tudáscsere lehetőség egymás inspirálására is.

Ezért a PWA idén is elindítja egyedülálló mentorprogramját. De nemcsak nők csatlakozását várjuk, hanem férfiakét is, hiszen az Egyesület nem osztja ketté a világot csak férfiakra és csak nőkre, fontosnak tartja az integrált gondolkodást. A mentorok között is van sikeres férfi vezető, aki egyetért a PWA céljaival, s támogatja a nők szakmai előmenetelét.
 
Hagyományt teremtve a PWA tapasztalt mentorok révén évente 20-25 női és férfi menedzsert segít, hogy sikeresebbek legyenek a vezetésben, ezzel hosszabb távon hozzájárulhatnak a szervezetek (vállalkozások és vállalatok) sikerességéhez.
 
Miért érdemes jelentkezni a PWA – Sikeres Nők Egyesülete Vezetői Mentoring Programjára?

  • komoly vezetői tapasztalattal rendelkező női és férfi vezetőktől tanulhat és kaphat támogatást saját fejlődéséhez és céljaihoz;
  • egy önkéntességi kultúrán alapuló, fejlődni vágyó közösség aktív tagjává válhat;
  • esélyt kap, hogy tanulhasson, és képes lehet tanítványból tanítóvá válni.

Célcsoportunk:

  • Minden olyan nő és férfi, akik legalább 3 fős szervezetet vagy vállalkozást vezetnek vagy terveznek vezetni a közeljövőben.

A Program működése:

  • A mentor a mentorálttal együtt meghatározza a személyes célokat, meghallgatja, támogatja és tanácsaival segíti a mentoráltat, ennek megfelelően írásos megállapodás jön létre köztük.

A Program időkeretei:

  • A szeptember végén induló programban, a párok havonta 4 órát fognak találkozni az elkövetkező 9 hónapban. Amennyiben a személyes találkozó nem oldható meg, úgy az Skype-on is megtörténhet.

 
A Programban való részvétel feltételei:

  • Képzésen való részvétel a mentorok és a mentoráltak részére. Részvétel a program bejelentésén és a program lezárására szervezett rendezvényeken, valamint az időközi értékelő megbeszéléseken.
  • A programon való részvétel feltétele a PWA tagság megszerzése. A PWA tagság előnyeiről a következő linken tájékozódhat: http://www.pwa.hu/elonyok/

Mentorok:

  • A PWA által kiválasztott, nagy tapasztalattal rendelkező sikeres vezetők lesznek a programban résztvevő mentorok.

Jelentkezés:

  • A programra jelentkezni az alábbi linken található kérdőív kitöltésével és beküldésével lehet 2016. szeptember 5-én éjfélig: https://goo.gl/3kyjL6

 A mentorpárosokat a PWA - Sikeres Nők Egyesülete szeptemberi 15-i rendezvényén jelentjük be.
A mentoring orientációs program október 10-én 16-19 óra között kerül megrendezésre.

Minden pályázónak meghívót küldünk a rendezvény részleteivel kapcsolatban.

További információt egyesületünkről www.pwa.hu weboldalon talál.