fbpx Klub az Önismeretről | SEED Alapítvány

Klub az Önismeretről

DOBBANTÓ logo

Időpont: 2016. április 04. hétfő, 17.00 órától kb. 19.00 óráig

Helyszín: Google Ground oktatóterem

Cím: 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Téma: Önismeret

„Gnóthi szeauton” – Ismerd meg önmagad! Így kezdődik a delphoi jósda homlokzatának felirata. Már az ókori görögök is azt tartották, hogy a jövő kifürkészéséhez, sorsunk irányításához nagy szükségünk van önismeretre.

De mégis, miért fontos az önismeret? Milyen forrásokból ismerhetjük meg hitelesen magunkat? A téma köteteket és hosszú kurzusokat tölthet meg, most azonban a vállalkozónői létre fókuszálunk. Miért vállalkozik ma egy nő? Mitől lesz sikeres? Milyen elvárásokkal, kihívásokkal kell szembe néznie? Mit tehetünk, ha nem vagyunk a "legtrendibbek" ezekhez az elvárásokhoz képest? Változtatható a személyiség? Kell-e egyáltalán változnunk? Ha igen, hogyan döntsük el, miben? Ehhez milyen eszközök állnak rendelkezésre?

Az interaktív előadást gyakorlatok is tarkítják, amelyek közelebb visznek a válaszokhoz.

Az előadó Bartha Anikó közgazdász, több mint 10 év humán erőforrás vezetői munkakörben eltöltött idő után 6 éve HR tanácsadóként, coachként, trénerként dolgozik saját vállalkozásában.

A rendezvény ingyenes, de a helyszín befogadóképességét figyelembe véve kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd előre Zsombok Daniellánál a 06-20/665-0376-os telefonszámon vagy a zsombok.daniella@flowpr.hu e-mail címen!