fbpx Óriási az érdeklődés a GYEREVISSZA program iránt | SEED Alapítvány

Óriási az érdeklődés a GYEREVISSZA program iránt

GYEREVISSZA

Közel háromszázan jelentkeztek a szeptember 30-ai első határidőig a GYEREVISSZA programra, amely a jelenleg vagy az elmúlt 12 hónapban gyeden, gyesen vagy gyeten lévő kisgyermekes szülők munkába való visszatérését segíti. A munkavállalói és vállalkozói képzéseket, valamint a mentorálási, tanácsadási programokat is tartalmazó, uniós támogatással megvalósuló projekt első képzési köre százötven fővel indul majd el.

A szeptember 30-ig regisztráltak előszűrését folyamatosan végzik a konzorcium szakemberei, a jelentkezések beérkezését követően azonnal megvizsgálták, hogy az előírt feltételeknek megfeleltek-e. A pályázókat október 2-ig értesítik.

A GYEREVISSZA programra még lehet jelentkezni, mert a képzések több ütemben indulnak a következő másfél évben.

A kétéves projekt teljes ideje alatt összesen 200 kisgyermekes szülő részesülhet olyan speciális képzésben, amely versenyképessé teszi őket a munkaerőpiacon, ha alkalmazottként kívánnak visszatérni a munkába, illetve ha saját vállalkozásukat szeretnék elindítani.

A GYEREVISSZA című projektet a Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, a SEED Alapítvány és a Tudatos Életért Egyesület valósítja meg a TÁMOP 1.4.3 program keretében.