fbpx Pilot képzés és WIN project népszerűsítő video készült | SEED Alapítvány

Pilot képzés és WIN project népszerűsítő video készült

WIN

Projektünk Magyar partnerei (KVA, SEED, GYMSKIK) hatékony animációs filmet készítettek a program népszerűsítése, illetve a pilot képzésre való toborzás támogatásának céljából.

A kisfilm itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=-3RZbuaH9L0

Nemzeti tesztprogramok

Az országonként megszervezett tesztprogramok, olasz partnerünk az ISTUD Business School támogatásával, a képzés-mentorálás-tanácsadás folyamatából emeltek ki részeket.

Minden érintett (project partnerek, trénerek, mentorok és tanácsadók), illetve a pilot résztvevői egyaránt elgedettek voltak a bemutatott képzési és támogatói megoldásokkal és izgatottan várják a végső anyagokat, eszközöket és módszertant.

A tesztprogramok lezárását követően országonként elemző riportok készültek a tapasztalatokról, visszajelzésekről. A riportokat minden partner elküldte a munkacsomag koordinátorának, lengyel partnerünknek az OIC Poland Foundation-nek.

Következő lépés a program komplex eszköztárának véglegesítése az értékelések, visszajelzések alapján és végleges nemzeti anyagok fordítása.

Negyedik projektpartner találkozó

2015. június 18-19-én került sor a 4. WIN partnertalálkozóra Lengyelországban, Lublinban.

A megbeszélés során minden partner beszámolt a tesztképzés során szerzett tapasztalatairól. Egyeztetésre kerültek a komplex eszköztár elemei, a program záró eseményének tervezett időpontja és programja, amelyre Budapesten kerül sor, várhatóan októberben