fbpx Rugalmas vállalkozás projekt - Nyitókonferencia Szeged, 2016 január 12. Írja be a naptárába! | SEED Alapítvány

Rugalmas vállalkozás projekt - Nyitókonferencia Szeged, 2016 január 12. Írja be a naptárába!

Rugalmas Vállalkozás

Tervezze meg velünk a 2016-os évet! Kezdje velünk az évet és tervezze meg velünk a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetését vállalkozásában!

GINOP-5.3.1 program keretében elkezdődött azoknak a kis-és középvállalkozásoknak a kiválasztása, amelyek számára 2016-tól összesen 5 milliárd Ft pályázati forrás áll rendelkezésre, hogy működésükben a rugalmas foglalkoztatási formákat bevezessék. A Rugalmas vállalkozás projektet a CONSACT-SEED konzorciuma valósítja meg, komplex szervezet- és kompetenciafejlesztési szolgáltatásokat biztosítva a vállalkozásoknak. Projektünk megvalósítása során stratégiai célunk a KKV-k vállalati munkaszervezési kultúrájának javítása, a rugalmas munkaszervezési formák elterjesztése, valamint a munka és a magánélet összehangolása. Munkánk közvetlen célja, hogy komplex szervezet- és kompetenciafejlesztési szolgáltatások biztosítása mellett, meghatározott módszertan keretében segítséget nyújtsunk a rugalmas foglalkoztatási módok bevezetésében a hátrányos helyzetű munkavállalók esélyeinek javítása érdekében.

Sok szeretettel meghívjuk Önt, a Rugalmas vállalkozás projekt nyitókonferenciájára, amelyen tájékoztatjuk Önt a projekt tartalmáról és részvételi feltételeiről.

Időpontja és helyszíne: 2016. január 12. Szeged,, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében. Meghívó és program a mellékletek közt olvasható.

A rendezvényre előzetes regisztráció szükséges, kérjük jelezze részvételi szándékát az alábbi online felületen: http://rugalmasvallalkozas.hu/jelentkezesi-lap?rendezveny=1

CsatolmányMéret
PDF ikon Meghívó a nyitókonferenciára651.65 KB