fbpx Szeptember elején ismét Dobbantó klub! | SEED Alapítvány

Szeptember elején ismét Dobbantó klub!

DOBBANTÓ logo

Időpont: 2015. szeptember 9. szerda, 17.00 órától kb. 19 óráig

Helyszín: Google Ground oktatóterem

Cím: 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Téma: Üzleti networking

A rendezvény során Müller Bernadett, a BNI (Business Network International) fejlesztési igazgatója – a networking eszközök oktatója, vállalkozás-fejlesztési konferenciák gyakori előadója – avat be bennünket az üzleti networking rejtelmeibe. Ennek során olyan kérdéseke kaphatunk választ, mint hogy hogyan lehet mások érdekeit is szem előtt tartva, kölcsönösen előnyös megoldásokra törekedve építeni a kapcsolatainkat, milyen networking eszközök állnak egy kisvállalkozás rendelkezésére, miért érdemes ebbe energiát fektetni, hogyan lehet mindebből jövedelmező üzletet építeni, és hogy milyen hibákat kerüljünk el?

Második előadónk Mészáros Beatrix, a Mindea online ügynökség tulajdonosa, a Mentorship kezdeményezés egyik mentora, a Dobbantó képzés előadója. Beatrix személyes történetét és saját tapasztalatait osztja meg velünk, illetve ő maga is számos hasznos networking eszközt ajánl majd nekünk.

Várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne új kapcsolatépítési technikákat megismerni, és aki nyitott egy olyan üzleti kultúra iránt, amelyben egymás segítése és előmozdítása az üzleti élet természetes része.

A rendezvény ingyenes, de a helyszín befogadóképességét figyelembe véve kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd előre Zsombok Daniellánál a 06-20/665-0376-os telefonszámon vagy a zsombok.daniella@flowpr.hu e-mail címen!