Társadalmi vállalkozásfejlesztő program a Badur Alapítvány szervezésében

Kedves Partnerünk!

A Badur Alapítvány és szakmai partnere, a NESsT közös Társadalmi vállalkozásfejlesztő programot hirdet azzal a céllal, hogy fenntartható társadalmi vállalkozások támogatásán keresztül halmozottan hátrányos helyzetű, mélyszegény közösségek életminőségét hosszú távon javítsa.

A programra olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik mélyszegénységben élő közösségeket segítenek, és szeretnének társadalmi vállalkozást indítani, vagy egy már működő és társadalmi vállalkozást megszilárdítani és növekedési pályára állítani. 

Mit nyerhet a pályázó szervezet a részvétellel?

  • 5 hónapnyi ingyenes készségfejlesztési támogatást a társadalmi vállalkozási ötlet életképességének értékeléséhez, a társadalmi vállalkozás indításához és működtetéséhez (három kétnapos üzletviteli workshop és egyéni mentorálás keretében)
  • Pénzügyi támogatást: A Badur Alapítvány pénzügyi támogatással ismeri el a legígéretesebb vállalkozásokat ötletük beindításához vagy vállalkozásuk fejlesztéséhez. A tervezett keretösszeg 10.000.000 Ft, mellyel legfeljebb két vállalkozást díjaz majd a zsűri.
  • A pénzügyi támogatáson túl, a díjazott szervezetek további szakmai támogatásban is részesülhetnek, amely többek között magába foglalhat mentorálást, konzultációs lehetőséget, hozzáférést üzleti kapcsolatrendszerhez. A további szakmai támogatás megítéléséről, tartalmáról, időtartamáról a Badur Alapítvány kuratóriuma dönt, a nyertes szervezettel és a NESsT szakértőivel való egyeztetést követően..


A Pályázati kiírást és adatlapot csatolva mellékeljük, illetve letölthető a Badur Alapítvány honlapjáról is. 


Beadási határidő: 2017. április 14. éjfél

Pályázati kiírásunkról március 20-án, Budapesten információs napot tartunk. A rendezvény programja a Badur Alapítvány honlapján érhető majd el. 

Amennyiben kérdése merül fel a programmal kapcsolatban, érdeklődjön Koppány Juditnál, a judit.koppany@badurfoundation.org email címen, vagy a +36 1 487 8036-os telefonszámon. 
 

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja Pályázati adatlap187 KB
PDF ikon Pályázati kiírás616.06 KB