fbpx Tőkeakadémia 3. tréning | SEED Alapítvány

Tőkeakadémia 3. tréning

Aa Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) Tőkeakadémia 3. tőkebevonási ismeretek témára fókuszáló kiscsoportos, interaktív képzést szervez.

A tanfolyamot kétszer kétnapos bontásban, vidéki helyszínen tartják. A képzéssel céljuk a magyar vállalkozások forrás-, illetve tőkebevonási ismereteinek, képességeinek fejlesztése, ezen keresztül pedig a befektetéseket vonzó tulajdonságaik javítása. A képzés során korszerű piaci, üzlet tervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismereteket adnak át, befektetési fókusszal.

A képzés elsősorban olyan cégeknek, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A cégek a 25-30 fős interaktív tréningen való részvétel során egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot cserélhetnek. A képzés workshopjait tréner vezeti. A szakmai ismereteket a tréner mellett meghívott hazai és külföldi szakértők, ill. a HIPA illetékes munkatársai végzik. Az előadások mellett, az M27 ABSOLVO vezető tanácsadóinak irányításával, kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. A résztvevőknek alkalmuk nyílik megismerni sikeres befektetési projektekben érintett vállalkozók, befektetők tapasztalatait, javaslatait. Lehetőség nyílik aktív magyar és külföldi befektetők felé közvetlen kérdéseket intézni.

Tervezett tematika:

  • 2016. május 31. – június 1.: Tőkebevonási alapok, forrásbevonás, pénzügyi lehetőségek, a befektető megnyerése, üzleti tervezés, piaci pozícionálás
  • 2016. június 14. - 15.: Tőkebevonási folyamat, beruházási célzatú hazai és uniós források, cégprezentáció, exit-stratégia

Az eseménynek a Budapesttől 30 km-re található Visegrád Hotel ad otthont.

Részvételi díj: 55 000 forint + áfa / fő.

A részvételi díj tartalmazza a teljes, 4 napos tréningen való részvétel díját, a helyszín, a teljes ellátás és a szállás (elhelyezés egyágyas szobákban) biztosításának költségeit is.

A programra korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni, beérkezési sorrendben.

A programra jelentkezni a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

Jelentkezésüket várják a hip@hipa.hu e-mailcímre vagy a programfelelősnél.

Programfelelős: Holly Sára, e-mail: sara.holly@hipa.hu, tel: +36 1 872 6584    

Jelentkezési határidő: 2016. május 20.

A képzés Programtervezetét, illetve a Jelentkezési lapok elérhetők a HIPA honlapján.