fbpx Zalaegerszeg! Rugalmas vállalkozás ott is! | SEED Alapítvány

Zalaegerszeg! Rugalmas vállalkozás ott is!

Rugalmas Vállalkozás

A GINOP-5.3.1 program keretében elkezdődött azoknak a kis-és középvállalkozásoknak a kiválasztása, akik számára 2016-tól összesen 5 milliárd Ft pályázati forrás áll rendelkezésre, hogy működésükben a rugalmas foglalkoztatási formákat bevezessék. A pályázat célkitűzése, hogy a konvergencia régiókban működő kkv-k szakmailag magas szintű, száz százalékosan finanszírozott átvilágítási, tanácsadói és fejlesztői szolgáltatást vehessenek igénybe munkaszervezésük rugalmasabbá tételéhez.

Rugalmas vállalkozás projektet a CONSACT-SEED konzorciuma valósítja meg, komplex szervezet- és kompetenciafejlesztési szolgáltatásokat biztosítva a vállalkozásoknak. Projektünk megvalósítása során stratégiai célunk a KKV-k vállalati munkaszervezési kultúrájának javítása, a rugalmas munkaszervezési formák elterjesztése, valamint a munka és a magánélet összehangolása. Munkánk közvetlen célja, hogy komplex szervezet- és kompetenciafejlesztési szolgáltatások biztosítása mellett, meghatározott módszertan keretében segítséget nyújtsunk a rugalmas foglalkoztatási módok bevezetésében a hátrányos helyzetű munkavállalók esélyeinek javítása érdekében.

Sok szeretettel meghívjuk Önt, a Rugalmas vállalkozás projekt toborzási konferenciájára Zalaegerszegre, amelyen tájékoztatjuk Önt a projekt tartalmáról és részvételi feltételeiről.

A rendezvény időpontja: 2016. január 21.

Amennyiben Ön, vagy Önnek ismerőse érdekelt lehet, mindenképp jöjjön el, illetve ajánlja neki ingyenes rendezvényünket!

Minden további részletet megtalált a projekt önálló honlapján: http://rugalmasvallalkozas.hu/