Integrált minőség- és környezeti politika

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány az alapítók közhasznú céljait a XXI. század követelményeihez igazodó minőségi szolgáltatás nyújtásával kívánja elérni, ezzel segítve ügyfelei sikeres működését.

Az üzleti célok elérése mellett a környezetközpontú szemlélet melletti feltétlen elkötelezettségre és a környezet megóvására is fokozott hangsúlyt helyezünk. Biztosítani kívánjuk, hogy a tevékenységeink színvonala az érdekelt felek igényeinek maradéktalanul megfeleljen, és a jogszabályi követelmények betartása biztosított legyen.

Vevőink igényei és elvárásai elsődlegesek számunkra. Úgy alakítjuk a velük való kapcsolatot, hogy tovább erősödjön a bizalom a szervezetünk iránt.

Az ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek megfelelő integrált irányítási rendszerünk kiterjed a szolgáltatásaink teljes körére.

Biztosítjuk a rendszer fenntarthatóságát, adminisztratív feladatainak ellátását, fejlesztését. A rendszert valamennyi munkatársunk ismeri és feladatait a folyamatok szabályozása szerint végzi, figyelve a környezeti tényezőket, amelyekkel a fenntartható fejlődést segítjük elő.

Munkatársaink rendszeres szakmai képzéseken vesznek részt, ezek eredményességét értékeljük. Minden évben a stratégiai irányvonalaknak megfelelően minőség- és környezeti célokat tűzünk ki, a megvalósulásukat követjük.

A külső szolgáltatók munkáját rendszeresen értékeljük a megfelelőség érdekében. Munkatársaimmal együtt képességeink szerint a legjobbat nyújtjuk vevőinknek.

Az Alapítvány ügyvezető igazgatójaként személyesen is elkötelezem magam az integrált politikában leírtak megvalósítása, és a rendszer működésének biztosítása iránt.

Budapest, 2017. február 20.

Balázs Tibor
ügyvezető igazgató

CsatolmányMéret
PDF ikon ISO 9001:2015311.38 KB
PDF ikon ISO 14001:2015311.87 KB