Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Jelentkezés magánszemélyként a SEED partnertalálkozóra

JELENTKEZÉS LÁTOGATÓKÉNT A

SEED PARTNERTALÁLKOZÓRA

"MUTASD MAGAD! - Tematikus vállalkozás-bemutató, kiállítás és kóstoló"

2013. szeptember 7. Szombat
Holdudvar, Margitsziget

A SEED Partnertalálkozó részvételi feltételei:

A jelentkezés részvételi díjhoz kötött. amely bruttó 1500 Ft/fő. A részvételi díjért a Partnertalálkozón 3000 Ft értékű „SEED-Bónt” biztosítunk, amely tartalmaz egy meleg étkezést, 3 dl üdítőitallal és kávéval. A rendezvény végén a vállalkozásukat bemutatók között kiosztásra kerül egy 100 000 Ft értékű „Közönségdíj” és egy 100 000 Ft értékű „SEED Szakmai Díj”. A díjak komplex vállalkozás-fejlesztési szolgáltatáscsomagokat jelentenek a két nyertes vállalkozás számára.

A Partnertalálkozó célja, hogy Ön a „Mutasd magad! - tematikus vállalkozás-bemutató, kiállítás és kóstoló” délelőtti és délutáni szekcióiban bemutassa termékeit és szolgáltatásait, kapcsolatokat építsen a többi vállalkozóval, jövőbeni ügyfelekkel. A standokra 5000 Forint / vállalkozás kauciót kérünk előre befizetni, amelyet a vállalkozásának bemutatása után a helyszínen készpénzben visszatérítünk Önnek.

​Amennyiben mégsem magánszemélyként, hanem vállalkozásként szeretne jelentkezni, kérjük ezt az űrlapot töltse ki.

Részvételi díj: 1500 Ft/fő. A jelentkezés befogadásáról visszaigazoló emailt küldünk, mely tartalmazza jelentkezési kódját. Ezt követően kérjük, hogy utalja át a részvételi díjat a következő számlaszámra:

Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány (SEED)
11702036-20721866

Számlát a rendezvény napján adjuk át Önnek a helyszínen. A jelentkezés a részvételi díj átutalásával válik véglegessé. Kérjük, hogy átutaláskor adja meg a jelentkezés kódját az átutalás/befizetés közlemény rovatában. Számlát csak a számlatulajdonos nevére tudunk kiállítani! Az átutalt részvételi díjat lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni!