Meghosszabbítja a „Tudásbarát szervezet” pályázat határidejét a SEED Alapítvány és a TTKA

 

Szeptember 28-án hirdette meg a generációk közötti tudásátadás megvalósult jó gyakorlatainak elismerését célzó pályázatát a Tehetség és Tudás Központ Alapítvány (TTKA), valamint a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány „Generációk közötti tudásátadás a szervezetekben – jó gyakorlatok” címmel.

A pályázat győztesei elnyerik a „Tudásbarát szervezet 2019” – elismerést.

A visszajelzések alapján a kiírók úgy döntöttek, hogy a pályázatok leadási határidejét 2019. október 21-ről 2019. november 8-ra módosítják, megadva ezzel az esélyt a pályázni kívánó szervezeteknek pályázatuk alapos és részletes kidolgozásához. A kiírók remélik, hogy a hosszabbításnak köszönhetően több kis- és középvállalkozás is nyújt be pályázatot.

Miért érdemes pályázni a „Tudásbarát  szervezet 2019” díjra?

  • A „Tudásbarát szervezet 2019” díj nyertesei használhatják a külső és belső vállalati kommunikációban a titulust, ami ebben a munkaerőhiányos időszakban segíti a vállalkozást régi munkatársai megtartásában, illetve új munkaerő magához vonzásában („employer branding”).
  • A vállalkozás egy teljesen új, fontos területen az elsők között jelenik meg (brandépítés).
  • A pályázaton induló szervezetek a pályázat megírása során áttekintik a tudásátadásra irányuló vállalati stratégiájukat, és átgondolják annak beépítési lehetőségét a szervezeti kultúrába.
  • A pályázat megírása segít áttekinteni és megérteni a szervezeten belül együtt dolgozó generációk közötti együttműködés fontosságát, ami hatással van a vállalat fejlődésére, a munkaerő megtartására.

Pályázni a következő három kategóriában lehet

  1. A vállalaton belüli tudásátadás eszközei, folyamata, tudásbrókerek a cégen belül.
  2. A tudásmegosztás digitális eszközei, módszerei.
  3. Klasszikus generációváltás, illetve szakmák átadása generációk között.

Egy pályázó több kategóriában is adhat be pályázatot. A pályázat kiíróit nemcsak a tudásátadás kész rendszerei, keretei érdeklik, hanem azok is, amelyek még kiépülőben vannak.

A pályázati kiírás a https://tudasbaratszervezet.ttk.seed.hu oldalon tekinthető meg.
Beküldési határidő: 2019. november 8. (péntek).

 

HQ:
1025 Budapest II. kerület
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu