digITall

Legyen a vállalkozása az online térben is hatékony és sikeres!

Digitális vállalkozássá válni nem öncélú fejlesztés, hanem alapvető gazdasági érdeke minden vállalkozásnak, mérettől és iparágtól függetlenül.

Mára a magyar lakosság négyötöde mozog otthonosan az online felületeken. Az internethasználók között pedig évről évre növekszik az online vásárlók aránya, így komoly vásárlőerő van jelen nap mint nap a digitális térben.

A hazai vállalkozások azonban üzleti folyamatainak digitalizáltsága és digitális kereskedelmi szolgáltatások biztosítása terén erős elmaradásban vannak a hazai kis- és középvállalkozások régiós és EU-s versenytársaikhoz mérten.

Lépjen mielőbb a digitalizáció útjára, hogy mielőbb learathassa az ebből származó hasznot, hatványozottan javítva piaci pozícióját a később csatlakozókkal szemben!

 

A digITall képzés időpontjai:
következő képzési napok tervezés alatt, képzési napok: szerda – péntek
online felületen naponta 9:00-16:15-ig több frissítő szünettel, illetve egy hosszabb ebédszünettel lehet tervezni.

Jelentkezési határidő:
A 4 napos, 32 órás képzés díja:
100 000,- Ft + ÁFA/fő. 

Az általunk kínált képzési tematika a vállalkozás működési területeinek teljes spektrumát érinti azok digitalizációs fejlesztési lehetőségeit bemutatva, és gyakorlatban is megismerve az azonnal elérhető applikációkat, szoftvereket.

A képzésen legfeljebb 15 fő vehet részt. A beérkezett jelentkezésekből az egységes tudásszintet képviselő résztvevői csoport kiválasztását a SEED Alapítvány szakértőiből álló szakmai zsűri végzi. A tudásszint felmérése a jelentkezési felületen megtalálható kérdéssorra kapott válaszok alapján történik.

A jelentkezési határidő lejárta után emailben értesítünk mindenkit a részvétel lehetőségéről, illetve pozitív visszajelzés esetén a képzés előtt egy online tananyagot küldünk annak érdekében, hogy a közös munkát ezzel is segítsük (alapfogalmak tisztázása, ismétlés a cél).

A képzés megvalósítását biztonsági okokból az online térben szervezzük. Ehhez a ZOOM alkalmazást használjuk. Amennyiben technikai segítségre van szükség készséggel állunk rendelkezésre, illetve a workshop előtt hasznos útmutatót küldünk minden jelentkezőnek.

Az online képzésen való részvételhez internet hozzáférésre és számítógépre lesz szüksége.

A képzés részletes bemutatása itt érhető el: digITall Szinopszis

HQ:
1025 Budapest II. kerület
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu