digITall

Kinek szól?

Olyan egyéni vállalkozóknak, akiknek kevés a 24 óra a feladatok ellátására, ezért szükségük van olyan digitális megoldásokra, melyek időt spórolnak.
Olyan, néhány főt foglalkoztató vállalkozók vezetőinek, akik nem csak időt szeretnének spórolni, de szeretnék fokozni hatékonyságukat, és erősíteni a kapcsolattartást a partnerekkel.
Olyan mikro- és kisvállalkozások vezetőinek és munkatársainak (döntéshozók és a digitális átállásban érintett munkavállalók), akiknek fontos, hogy adatvezérelt döntéseket hozzanak, hogy ne vakon vezessék vállalkozásukat.
Olyan családi vállalkozásoknak, ahol a fennmaradás és fejlődés kulcsa a folyamatok digitalizációja, amire az új generáció már esküszik, de az alapító még félelemmel tekint.

TRÉNEREK

Sós András

Villamosmérnök, mérnöktanár, programozó, rendszer tervező és projekt menedzser, IT tanácsadó. Az elmúlt 15 évét gyárak szoftvereivel és hardvereivel töltötte. Ad elő konferenciákon, tart workshopokat és oktatásokat, valamint maga is fejleszt alkalmazásokat.

Legyen a vállalkozása az online térben is hatékony és sikeres!

Digitális vállalkozássá válni nem öncélú fejlesztés, hanem alapvető gazdasági érdeke minden vállalkozásnak, mérettől és iparágtól függetlenül.

Mára a magyar lakosság négyötöde mozog otthonosan az online felületeken. Az internethasználók között pedig évről évre növekszik az online vásárlók aránya, így komoly vásárlőerő van jelen nap mint nap a digitális térben
A hazai vállalkozások azonban üzleti folyamatainak digitalizáltsága és digitális kereskedelmi szolgáltatások biztosítása terén erős elmaradásban vannak a hazai kis- és középvállalkozások régiós és EU-s versenytársaikhoz mérten.
Lépjen mielőbb a digitalizáció útjára, hogy mielőbb learathassa az ebből származó hasznot, hatványozottan javítva piaci pozícióját a később csatlakozókkal szemben!

FIGYELEM! GINOP és GINOP-Plusz pályázatok Eredményességi méréséhez igénybe vehető képzések, workshopok és programok

A 32 óra időtartamú képzés célja támogatni a vállalatvezetők és munkatársaik digitális készségeinek fejlesztését. A tematika a vállalkozás működési területeinek teljes spektrumát érinti a digitalizációs fejlesztési lehetőségeket bemutatva, és gyakorlatban megismerve az azonnal elérhető applikációkat, szoftvereket. A képzés átfogó ismeretet ad arról, hogy a vállalkozás mely működési területei és hogyan lehetnek érintettek a digitális vállalkozássá válás folyamatában. Ezzel segítséget nyújt a vállalkozóknak ahhoz, hogy a digitális fejlesztéshez, továbblépéshez hogyan kezdjenek hozzá, illetve hova helyezzék a hangsúlyokat.

Érintett témakörök:

  1. informatikai alapfogalmak, hardverek és jellemzői,
  2. papírmentes iroda,
  3. ügyviteli folyamatok digitalizációja,
  4. online marketing az informatika oldaláról nézve,
  5. a menedzsment digitális támogatása,
  6. biztonság, adatvédelem fejlesztés,
  7. célok és megfontolandó kérdések.

Az általunk kínált képzési tematika a vállalkozás működési területeinek teljes spektrumát érinti azok digitalizációs fejlesztési lehetőségeit bemutatva, és gyakorlatban is megismerve az azonnal elérhető applikációkat, szoftvereket.

A képzésen legfeljebb 15 fő vehet részt. A beérkezett jelentkezésekből az egységes tudásszintet képviselő résztvevői csoport kiválasztását a SEED Alapítvány szakértőiből álló szakmai zsűri végzi. A tudásszint felmérése a jelentkezési felületen megtalálható kérdéssorra kapott válaszok alapján történik.

A jelentkezési határidő lejárta után emailben értesítünk mindenkit a részvétel lehetőségéről, illetve pozitív visszajelzés esetén a képzés előtt egy online tananyagot küldünk annak érdekében, hogy a közös munkát ezzel is segítsük (alapfogalmak tisztázása, ismétlés a cél).

SEED digITall  

HELYSZÍN

Online térben
ZOOM alkalmazásával

Időpont

2023. szeptember 14-15. és 28-29.,
csütörtök-péntek,
naponta 9:00 – 16:00

Részvételi díj

100 000,- Ft
(TAM) akkreditált képzés,
tárgyi adómentes

Jelentkezési határidő

2023. szeptember 5.,
kedd 23:59

JELENTKEZEM

A képzésen való részvételhez számítógépre, laptopra lesz szükség, melyet a jelentkezőknek a személyes alkalmakra szükséges magukkal hozni a képzési napokon.

A képzés részletes bemutatása itt érhető el:

digITall Szinopszis

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu