Biznisz az ingatlanban Hogyan éri meg? Magánszemélyként vagy cégként?

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Biznisz az ingatlanban című konferenciájára, melyen a SEED Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj

11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP20

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Biznisz az ingatlanban

Hogyan éri meg? Magánszemélyként vagy cégként?

 

Időpont: 2021. március 4. csütörtök, 9.30–16.00 (aznap és még 6 napig megtekinthető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten)

 

Most érdemes ingatlanba beruházni. Tudd meg, miért?

Érdemes kiszámítani a magán és a céges beruházások költségét. Variálható!

Fejlessz az új kereslethez igazodva! Tudd meg most mi a jó biznisz!

 

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető! 

 

Miről szólunk?

Hatalmas lakásépítési és beruházási boomra lehet számítani hazánkban az áfacsökkenés, a családi otthonteremtési kedvezmények és a támogatott hitelek, adóelengedések, valamint a rendkívül olcsó fejlesztési hitelek miatt. De az irodaberuházások, bérbeadások, lízingelések frontján is nagyok a mozgolódások a vírusjárvány okozta megváltozott kereslet miatt. Sajnos, sok kereskedő, vendéglátó dobta be a törölközőt, nagyon olcsók lettek a másként is hasznosítható, jó helyen levő ingatlanok.

A globális és hazai ingatlanbefektetési piacon a befektetők portfóliójuk bővítésére készülnek. Az ingatlan a vírusjárvány alatt a legkedveltebb befektetési területté vált. Az előrejelzések szerint az irodák, a lakóparkok, a raktárak, logisztika, de az olcsóbb rekreációs és kiskereskedelmi ingatlanok is a célpontba kerülnek. A raktárakra kifejezetten túlkereslet van.  Olyan építészeti megoldások érdeklik a befektetőket, melyek a vírusjárvány miatt változó kereslethez (home office, vendégkiszolgálás stb. biztonságos környezet) rugalmasan alkalmazkodnak.

Kiknek szólunk?

Várjuk azokat a kkv-döntéshozókat akiknek előhozta a fantáziát a magánszemélyként, illetve céges vagyonból építkezés optimalizációjának kihívása. Súlyos pénzeket lehet megtakarítani, ha odafigyelünk, milyen kombinációval oldjuk meg a beruházásainkat, felújításainkat, korszerűsítéseinket. Az irodabérlés rugalmas megoldásaira is érdemes odafigyelnünk. Érdemes újra gondolni és újra gombolni minden költségtényezőt, s most belevágni az ingatlanbizniszbe, vagy meglévő ingatlanvagyonunk okos kezelésébe.

Sok hasznos tudást szedtünk össze azoknak a kkv-döntéshozókat, akik magántulajdonú és cégtulajdonban levő ingatlanokkal gazdálkodnak, beruházási hasznosítási terveik vannak. Sok praktikus információkkal készültünk a legújabb szabályozásokról adózásról, kedvezményekről és új piaci keresletről.

 

A konferencia részletes programja és regisztráció

 

 

Rendezők:

 

 

 További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                                       E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

weboldal: www.ppkonferencia.hu

 

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu