SEED – 30 ÉVE A HAZAI
VÁLLALKOZÓI KULTÚRA
FEJLESZTÉSÉÉRT

 

“Küldetésünk a fenntartható gazdaság előmozdítása az etikus, tudatos és hatékony vállalkozói magatartás népszerűsítésén és fejlesztésén keresztül.”

A SEED Alapítványt 1990-ben hozta létre több kormányzati szerv, vállalkozói érdekképviselet, bank és oktatási intézmény azzal a céllal, hogy a hazai kisvállalkozások fejlesztéséhez módszertani hátteret és konkrét támogatást nyújtson.

Az alapítás óta eltelt 30 évben a SEED Alapítvány számos hazai és nemzetközi kutatásban, módszertani fejlesztésben és adaptációban vett részt azzal a céllal, hogy az általa nyújtott szolgáltatások mind jobban illeszkedjenek a célcsoportok fejlődési igényeihez.

A SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója Lakatosné Lukács Zsuzsanna személyesen is elkötelezett a tudatos kis- és középvállalkozói réteg kialakítása mellett, aminek fontos része a vállalkozói kompetenciák és ismeretek fejlesztése, elérhetővé tétele az oktatás minden szintjén, az élethosszig tartó tanulás jegyében.

Tevékenységünk

Kutatási, módszertani műhelyként gyűjtjük, elemezzük a mikro-, kis- és középvállalkozások igényeit, helyzetét, kihívásaikra programokat, tréningeket dolgozunk ki és nemzetközi jógyakorlatokat adaptálunk.

Hidat képezünk az alapító szervezetek, a vállalkozásfejlesztő szervezetek és a vállalkozások között.

Vállalkozóknak szóló programjaink, engedélyezett és rövid lefolyású képzéseink, tréningjeink révén közvetítjük a vállalkozói tudást és elősegítjük annak megszerzését.

Elsődleges célcsoportok

Női vállalkozók

Digitalizáció kihívásaival küzdő kkv-k

Generációváltó családi vállalkozások

ALAPÍTÓK

Nemzetgazdasági Minisztérium

Agrárminisztérium

Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége

Merkantil Bank

Ipartestületek Országos Szövetsége

Magyar Iparszövetség

Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége

Budapesti Corvinus Egyetem

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

 

 

 

KURATÓRIUM ÉS FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG

A kuratórium elnöke: Gláser Tamás

A kuratórium tagjai: Vörös Béla Árpád, Lantos Gergely, dr. Billo Kármen,  Nagy Zsolt István, dr. Rudas László Árpád, Vertetics Ádám

A felügyelő bizottság elnöke: Bókay Márton

A felügyelő bizottság tagjai: Mátyók Éva, dr. Skorán Ottó

Könyvvizsgáló: Tolnai István

Hálával és szeretettel őrizzük: dr. Tibor Ágnes (ügyvezető), Szirmai Péter (kuratóriumi tag), Laki Teréz (kuratóriumi elnök), Vajda Ágnes (kuratóriumi

tag), Gáspár Imre (kuratóriumi tag), és Sándor Imre (felügyelőbizottsági elnök), Horváth Anna (szakértő, tréner, vállalkozásfejlesztési tanácsadó)

emlékét.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu