ADJUKÖSSZE!

ADJON HOZZÁ, HOGY AZ ÁLMOK AZ ÜZLETI ÉLETBEN MEGVALÓSULJANAK!

Egy gondolat, tanács, ami megmutatja mit kellene másként látni, hogy az ötletből üzletet kovácsolva a megélhetésünk új, biztos irányt vehessen reményt és sikert adhat másoknak!

HOGYAN TUD ADOMÁNYOZNI?

A SEED Alapítványnál fontosnak tartjuk a fejlődést és a hiszünk a közösség erejében! Ezért is csatlakoztunk az adjukossze.hu által indított kezdeményezéshez, melynek keretében az adományozók támogatásával együtt segíthetünk megvalósítani az üzleti álmokat!

Az adományokat ezen az oldalon keresztül tudjuk fogadni: Adjukössze – Adj hozzá, hogy az álmok az üzleti életben megvalósuljanak! (adjukossze.hu)

MIÉRT DÖNTÖTTÜNK A PROGRAM MELLETT?

Manapság, amikor mindannyiunknak szüksége van egy kis segítségre és támogatásra, úgy gondoljuk nagyon inspiráló lenne, ha közösen adhatnánk egy kis fényt azoknak, akik öngondoskodása a vállalkozói álmaik megvalósításán múlik. A SEED Alapítványnál azért indítottuk el az „ADJ HOZZÁ! Adományozói Közösségi Alap a kisvállalkozásokért” programot, mert hiszünk abban, hogy minden egyes vállalkozásnak megvan a maga egyedi ereje és küldetése. Most, amikor az ünnepi időszak beköszöntött, arra kérjük Önt, hogy legyen részese ennek a különleges lehetőségnek.

HOGYAN SEGÍTHETÜNK MEGVALÓSÍTANI AZ ÁLMOKAT?

Az adományokkal támogathatja a SEED Alapítványt abban, hogy vállalkozók részt vehessenek inspiráló workshopokon, speciális képzéseken, személyre szabott üzleti tanácsadásokon és mentorálásban. Az adományok konkrétan hozzájárulnak ahhoz, hogy vállalkozók személyes fejlesztési lehetőségeket kaphassanak, segítve őket az üzleti siker elérésében és abban, hogy visszaadhassanak vállalkozásaikkal a társadalomnak, az őket körülvevő közösségnek.

MEKKORA ÉRTÉKE VAN A SEGÍTSÉGÉNEK?

Az Ön támogatásával egyéni utak nyílhatnak meg, hogy olyanokat is felkarolhassunk, akik élethelyzetüknél fogva nem jutnának hozzá az őket támogató értékes tapasztalatokhoz és fejlődési lehetőségekhez. Kérjük nézze meg az alábbi adományozási lehetőségeket, és csatlakozzon hozzánk abban, hogy közösen formáljuk a jövőt! A támogatással hozzájárulhat ahhoz, hogy többen megtapasztalhassák a közösség erejét és segítségét.

KINEK FOG SEGÍTENI?

Célcsoportjaink, akik az Ön segítségével igénybe vehetik a fejlődést:

  1. Női vállalkozók
  2. Fiatal vállalkozók
  3. Családi vállalkozások
  4. Családi gazdaságok
  5. Gazdák

MILYEN CÉLOKAT TUD TÁMOGATNI?

Célok, amelyek segítségeddel megvalósíthatók:

  1. Önfejlesztés, kapcsolatépítés rendezvényre belépést
  2. Közösségben fejlődés lehetőségét biztosító részvételt
  3. Elakadásban segítő egyéni fejlődést
  4. Mentorálási alkalmat egyéni fejlődéshez
  5. Workshopon való részvételt

 

Köszönjük, hogy szívével fontolóra veszi a támogatást és csatlakozik ahhoz az adományozói közösséghez, akik már részévé váltak a fejlődésnek!

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu