A SEED Alapítvány mostantól online is segítséget nyújt a KKV közösség tagjainak

Kedves Követőink!

A SEED Alapítvány elmúlt 30 éves működésére mindig is jellemző volt a vállalkozók személyre szabott támogatása. A kialakult helyzet a változást kívánja meg tőlünk is, így arra törekszünk, hogy a digitális térben is olyan hatékonyan végezhessük a munkafolyamatainkat, mint ahogy azt személyesen, rendezvények, tréningek keretében is tenni szoktuk. A jelenleg fennálló veszélyhelyzet áthidalására célul tűztük ki, hogy értékes és hasznos tartalmakkal töltsük meg az online teret, s ezt a lehetőséget felhasználva kívánjuk elérni a KKV közösség tagjait is.

Felismertük, hogy a vállalkozóknak most van igazán szüksége szakmai iránymutatásra. Az elkövetkező időszakban alkalmazkodniuk kell a megváltozott körülményekhez, melynek részeként elengedhetetlennek tartjuk, hogy a digitális térben is elérhetőek legyenek tanácsadóink, valamint az Országos Vállalkozói Mentorprogram személyes mentorai, akik szakmai tanácsadásaikkal, jó gyakorlatok vagy akár a már megélt tapasztalataik megosztásával segíthetik és erősíthetik a KKV szektor résztvevőit társadalmi szerepvállalásuk keretin belül.

A tanacsadas.seed.hu platform létrehozásával igyekszünk a vállalkozókat továbbra is hatékonyan informálni, működésükkel összefüggő kérdéseiket a digitális térben megválaszolni. A felületet hétvégén aktiváljuk, addig is kövessetek minket a további információkért!

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu