Csapatépítési trendek

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Csapatépítési trendek – 2021  című konferenciájára, melyen a SEED Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj

11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP20

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Csapatépítési trendek – 2021

Egy felé kell haladnunk!

 

Időpont: 2021 január 28. csütörtök, 9.30–16.00 (utána még 6 napig megnézhető megtekinthető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten)

 

Hogyan érjük el, hogy egy felé húzzon a csapat?

Miért lesz képes a csapattag a cég jövőjéért áldozatra és lemondásra?

A generációk közötti digitális különbségek tolerálhatatlanná váltak?

 

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

 

Miről szólunk?

Úgy tűnik, 2021-ben csak a bajban, nehézségben összetartó, egymásért és a cégért küzdő csapat lehet a nyerő. A munkahelyét gyorsan változtató, a saját érdekeit a cég és a csapat elé helyező, a közös célért áldozatot nem vállaló munkatársakat most nem bírja el a csapat, a cég. 

2020 elején, az utolsó Csapatépítési trendek konferenciánkon még arról beszéltünk, milyen élményt, komfortérzetet adjunk a csapattagoknak, munkatársaknak, hogy jól érezzék magukat. Közben nagyot fordult a világ. Most a bajban összetartó, áldozatot vállalni is hajlandó, egy felé húzó evezősökről, az újfajta munkahelyi csapatról fogunk beszélni. 

Egy felé húzunk? Mindenki ugyanabba az irányba halad? Világosan megszabtuk az irányt? Van jogalap és etika ahhoz, hogy elvárjuk az áldozatot, a lemondást és az eddigieknél jóval nagyobb erőfeszítést a cég jövőjéért? Milyen új képességeket kell előhoznia magából és csapatából a vezetőnek, hogy a cég a viharban megvesse a lábát, a hajó a vizen maradjon?

Kiknek szólunk?

Ezekre a kérdésekre adunk válaszokat, tudatosítjuk a változást és a jó gyakorlatokat a kkv-döntéshozók számára. Sok mindent megtettünk, de érdemes megállni, elemezni és a következtetéseket levonni, majd új üzleti modellként beleépíteni a vállalatvezetés, csapatvezetés működésébe.

 

A konferencia részletes programja és regisztráció

 

Fontos!

Figyelem! Az előadókkal személyes konzultációs lehetőség 7 napon át a videóközvetítés felületén, az előadók fotója alatt. A videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető!

 

Rendezők:

 

 

 További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                                       E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

weboldal: www.ppkonferencia.hu

 

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu