Digitalizációval a kkv-k versenyképességéért – Képzés kezdőknek és haladóknak

A Budapest Bank Dobbantó Programja a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködésben tavaly indította el a kétszer félnapos, a vállalkozók digitális ismereteit elmélyítő QuickIT képzést. A kurzus pozitív fogadtatásán felbuzdulva, idén tavasszal is meghirdetik a még teljesen
kezdő és a digitalizációban már alapvető jártasságot szerzett, haladó vállalkozónőknek.

Napjaink digitalizálódó világában egyetlen vállalkozó sem engedheti meg magának, hogy ne legyen tisztában ennek a folyamatnak a jelentőségével, ne használja, és ne alkalmazza vívmányait. A digitalizáció teljesen átszövi a cégek mindennapjait, hiszen például nagyrészt online működik már az ügyintézés vagy az adatbázis- és ügyfélkezelés is. Az a vállalkozás, amelyik ennek ellenére nem tulajdonít különösebb jelentőséget a digitalizáció folyamatának, jó eséllyel – inkább előbb, mint utóbb – versenyhátrányba kerül versenytársaival szemben.

Ezt a tényt felismerve, a SEED Alapítvány a Budapest Bank Dobbantó Programjának részeként kétszer félnapos intenzív képzést indított el tavaly ősszel, amelynek keretében alapvető digitális ismereteket adott át az érdeklődő vállalkozóknak. A képzés tanulságait levonva a szervezők úgy döntöttek, hogy az idén még inkább a cégvezető nők igényeire szabják a tréninget: két tanfolyamot indítanak a jelentkezők a jártasságához igazítva kezdő és haladó szinten. Ennek megfelelően március 20-án és 21-én a digitalizáció témakörében teljesen kezdő, április 17-én és 18-án pedig a témában járatosabb érdeklődők számára hirdeti meg tanfolyamot. A kétszer két nap tematikája egymásra épül, lehetőség van mindkettőre jelentkezni.

A képzés díja a résztvevők számára 5.000,- Ft + ÁFA, a további költségeket a Dobbantó Program finanszírozza.

Jelentkezési határidő a kezdő képzésre: 2019. március 11.
Jelentkezési határidő a haladó képzésre: 2019. április 8.

Jelentkezési felület itt érhető el.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu