Európai díjat nyert a Személyes Vállalkozói Mentorprogram

Büszkén tesszük közzé, hogy a mai napon az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj „Vállalkozói ismeretek növelése” kategória nyertese lett és ezzel a nemzetközi fordulóba továbbjutott 2 program egyikeként ismerte el a Nemzetgazdasági Minisztérium a Személyes Vállalkozói Mentorprogramot.
A program a 2012-ben a CIP keretében pilotként indított Mentor-Net programra építve a GINOP-1.1.2 Országos Vállalkozói Mentorprogram alprojektjeként valósult meg a SEED Alapítvány gondozásában.
A sikeréhez azonban hozzájárult az a mintegy 60 mentor, akik a 200 mentorált vállalkozás fejlődését 2019-2022 között önkéntesként segítette, valamint az a 15 szakértő, akik speciális területeken orvosolták a tudáshiányt. A köszönet tehát őket is illeti!
Nem kevésbé hálával tartozunk a SEED Alapítvány azon korábbi vezetőinek és létrehozóinak, akik elvetették a magokat és szakértelmükkel megalapozták ennek a hiánypótló vállalkozásfejlesztési eszköznek a tömegesen elérhetővé tételét. Ebben kiemelten köszönjük Soltész Anikó és Balázs Tibor, a SEED Alapítvány korábbi vezetőinek munkáját és Vecsenyi János professzor emeritus úr közreműködését a SEED Alapítvány 1990-ben történő létrejöttében.

És hogyan tovább?

A vállalkozói mentorálás a SEED Alapítvány mentorainak és szakértőinek együttműködése révén jelenleg is elérhető szolgáltatás, míg folyamatos fejlesztése révén a GINOP Plusz keretében további mentorálási lehetőség várható a jövőben.

ADDIG IS SZURKOLJANAK/SZURKOLJATOK, hogy a nemzetközi fordulóban európai szinten is elismerjék a programot.

Bővebben a mentorálásról: https://seed.hu/szolgaltatasok/orszagos-vallalkozoi-mentorprogram/

PICK A BAG program, ahol csomagajánlatban érhető el a mentorálás női vállalkozóknak:

Pick a bag!

Egyedi kérdése van? Keressen minket a seed@seed.hu e-mail címen!

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu