Folytatódik a toborzás az ingyenes mentorprogramba

Június 12-én Szegeden, június 17-én pedig Salgótarjánban várja a vállalkozókat a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány, hogy bemutassa nekik a Személyes Vállalkozói Mentorprogramot. A programba mentoráltként 35 év alatti vállalkozókat, 3 évnél nem régebben bejegyzett női vállalkozásokat és generációváltó családi vállalkozásokat várnak. Mentorként pedig olyan vállalkozók jelentkezhetnek, akik legalább öt éve vállalkoznak, minimum öt főt foglalkoztatnak, és kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkeznek.

 

A 9-12 hónapos mentorálási folyamatban a mentorált vállalkozót egy tapasztalt, számos üzleti helyzetet megélt vállalkozó segíti abban, hogy áttekintse vállalkozását, megállapítsa annak erős és gyenge pontjait, és átlendítse az esetleges holtponton. A mentorált ingyen veheti igénybe a mentor támogatását, amint ugyancsak térítésmentesen juthat hozzá 25 órányi speciális (jogi, pénzügyi, szervezetfejlesztési, marketing stb.) tanácsadói segítséghez is, a mentor javaslata alapján.

A mentorok a program révén betekinthetnek az övékétől eltérő iparágak működésébe, új üzleti kapcsolatokat alakíthatnak más mentorokkal, vagy a program más résztvevőivel. A mentorok munkáját és a mentorálási folyamatok előrehaladását supervisor-ok segítik.

A toborzórendezvényeken az érdeklődők gyakorló mentorok és mentoráltak révén első kézből kapnak információt arról, hogy miért éri meg mentornak, illetve mentoráltnak lenni.

 

A szegedi toborzórendezvényre <<ITT>>, a salgótarjánira pedig <<ITT>> lehet jelentkezni.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu