Generációváltás- szakmai partneri meghívó

 

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Generációváltás című konferenciájára, melyen a SEED Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj

11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP20

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Generációváltás

Válság miatt elnapolva?

 

Időpont: 2021. február 4.  9.30–16.00 (utána még 6 napig megtekinthető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten)

 

Az alapítók visszamentek válságot menteni. Ebben még verhetetlenek.

Mi lesz a generáciváltással a tartós recesszióban? Se vagyoni érték, se piac?

Elnapoljuk az utódlást vagy vágjunk bele a legbiztonságosabb megoldásba?

 

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

 

Miről szólunk?

A hazai vállalkozások 40 %-a érintett a generációváltásban. 5 év óta felerősödött a staféta átadásának igénye az első generációs cégalapítóknál. A  járvány miatt lassan egy éve tartó gazdasági válságban azonban a legtöbb generációváltó folyamat azonnal megszakadt. A már sok gazdasági válságot megélt, menedzselt, többször elbukott és felállt alapítók többsége ugyanis a nagy baj beköszöntekor visszavette az irányítást. Válságmenedzselésben ugyanis verhetetlenek. Egész életük munkáját mentették.

Recesszióban amúgy sem szabad eladni. Lehet, hogy a cég válság előtti értékének csak töredékét lehetne érvényesíteni még hosszú éveken át. De az utódnak sem nagyon éri meg rossz piaci helyzetű céget átvenni.

A válság felszínre hozott jó néhány olyan utódlási, biztonsági, emberi, szervezeti, jogi problémát, amire eddig nem gondolt senki.

Sajnos a hatalmas gazdasági visszaesésben még nehezebbé vált a nyugalomba vonulás és a staféta átvevésének színterepe. S teljesen megváltoztak a fontossági sorrendek. Hogyan lehet ilyen nehéz időkben rábízni másra a megteremtett értékeinket? Hogyan valósítható meg mégis egy sikeres generációváltás?

Kiknek szólunk?

Várjuk a stafétát átadni szándékozó alapítókat és az ambíciózus generációváltókat! Közös szándékuk megvalósításában sokat tudnak segíteni az előadók, a sorstársak, a jó és a rossz példák, a tanácsadó szakemberek, jogászok, adószakértők, befektetők. 

 

A konferencia részletes programja és regisztráció

 

Fontos!

Figyelem! Az előadókkal személyes konzultációs lehetőség 7 napon át a videóközvetítés felületén, az előadók fotója alatt. A videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető!

 

Rendezők:

 

 

 További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                                       E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

weboldal: www.ppkonferencia.hu

 

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu