Indul a jelentkezés a Dobbantó Program tavaszi képzéseire!

A 12 napos Dobbantó kompetenciafejlesztő tréning, és a már jól bevált egynapos üzleti tervezés képzés mellett kétszer félnapos IT képzések is indulnak a Dobbantó Program keretében. A Program szakmai együttműködő partnere 2010-es indítása óta, és a képzések megvalósítója a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány. A leendő és gyakorló vállalkozónőknek szóló képzések a vállalkozói ismeretek, készségek fejlesztésében nyújtanak gyakorlatorientált segítséget.

Tavaszi Dobbantó tréning
A Budapest Bank idén tavasszal is meghirdeti a Dobbantó Program egyik legkeresettebb képzését, a Dobbantó tréninget. A vállalkozói kompetenciafejlesztő tréning, amely során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek, és szakemberek által véleményezett, kész üzleti tervekkel távoznak. 20 fős csoportban zajlik hat héten át, összesen 90 órában. A képzés költségeit közel 90%-ban a Dobbantó Program vállalja át. A március 29-én induló tréningre a SEED Alapítvány honlapján keresztül (www.dobbanto.seed.hu) lehet jelentkezni március 14-ig.

Indulnak az egy- és kétnapos tematikus képzések is
A nagy sikerre való tekintettel 2019-ben is lehet jelentkezni a tavaly útjára indított kétszer félnapos Quick IT képzésre. Az informatika világába kalauzoló kurzus alatt a résztvevők olyan digitális megoldásokkal ismerkednek meg, amelyek segítik őket a vállalkozásuk működtetésében. Az elhangzottak segítséget nyújtanak a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében, valamint az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében és értékelésében. A QuickIT képezést igény- és szintfelmérés alapján kezdő és haladó szinten szervezik meg, első alkalommal március 20-án és 21-én, majd ezt követően április 17-én és 18-án. További részletek a jelentkezési felület itt érhetők el.

A Program azokra is gondol, akik üzleti terv készítése előtt állnak, vagy működő vállalkozásuk modelljén szeretnének fejleszteni. 2019-ben is meghirdetik az Üzleti tervezés workshopot, ami a világszerte alkalmazott Business Canvas üzleti tervezési módszertanra épül. A március 18-án megrendezésre kerülő képzésre itt lehet jelentkezni.

Dobbantó Klubok
A mindenki számára nyitott Dobbantó klubesemények is folytatódnak, ahol az érdeklődők nem csupán a Program résztvevők által megszavazott témákban hallhatnak szakmai előadásokat interaktív formában, hanem kapcsolatokat is építhetnek egymással. A Dobbantó klubesemények idén minden tavaszi hónap utolsó keddjén, március 26-án, április 30-án és május 28-án látogathatóak. A részletek március elejétől megtalálhatóak lesznek a Dobbantó program honlapján és Facebook oldalán, és a meghívókat a SEED Alapítvány honlapján is megosztjuk majd.

A Dobbantó Program sajtóközleménye itt olvasható.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu