Ingyenes online konferencia a magyar családi vállalkozásokért

A SEED Alapítvány, mint a generációváltás előtt álló családi vállalkozások szakértője is bemutatkozik az első magyarországi online konferencián, amelyet a Családi Vállalkozások Országos Egyesülete (CSAVE) rendez 2018. november 24-25-én „Családban maradt”címmel. A kétnapos „táveseményen” minden olyan témát érintenek, amely hatással van és lehet a magyar családi vállalkozások boldogulására. Az előadások a rendezvény ideje alatt az erre a célra fejlesztett, könnyen kezelhető és áttekinthető weboldalon (www.csaladbanmaradt.hu) lesznek ingyenesen elérhetők videók formájában.

 

Az előadások mellett virtuális kerekasztal-beszélgetések várnak az érdeklődőkre, amelyeken a résztvevők az utódlás során felmerülő problémákra keresik a megoldásokat. Egyebek között szó esik majd arról, hogy milyen törvényi kiegészítés szolgálja az alapító kiesése esetén keletkező jogi szakadék áthidalását; milyen normatív pályázati lehetőségek szükségesek a menedzsment, vagy az alkalmazottak részleges tulajdonszerzésének megkönnyítésére; milyen adózási és támogatási rendszert látnánk szívesen a családi cégek “tőzsdeképességük” eléréséhez; miképpen lehet a családi magán és céges vagyon szétválasztását, és így a családi vállalkozások túlélését elősegíteni.

 

A kétnapos, kizárólag az online térben követhető műhelymunkába olyan neves előadók is bekapcsolódnak, mint Ceglédi Zoltán és Zárug Péter Farkas politológusok, képviseltetik magukat a Budapesti Értéktőzsde, két minisztérium, a Neumann Egyetem, az MGYOSZ képviselői, valamint GDPR-szakértők és szervezetfejlesztő szakemberek, illetve az egyesület elnökségi tagjai is. Az online tartalmak a konferencia két napján túl is elérhetők lesznek.
A SEED Alapítvány rendkívül fontosnak tartja, hogy a generációváltó családi vállalkozások minél több információval rendelkezzenek erről a témáról, amely segítséget nyújt nekik az átmenet zökkenőmentes menedzseléséhez. Ezért is vesz részt ezen az újszerű, a kor követelményeinek megfelelő rendezvényen.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu