Járulj hozzá Te is véleményeddel az Európai Bizottság női vállalkozásfejlesztési politikájához és támogatási eszközeinek kialakításához – HATÁRIDŐ: 2020. július 31

Az Európai Bizottság által létrehozott, női vállalkozásokat célzó WeGate digitális platform (https://wegate.eu) a célcsoportot érintő tagállami és EU szintű információk, vállalkozásfejlesztési szervezetek és pozitív példák elérhetőségét hivatott biztosítani.

A platform működtetésével 2020. februárjában felhatalmazott konzorcium új lehetőséget adott annak, hogy betöltse eredeti célkitűzését és bevonja a tagállami női vállalkozókat az európai vérkeringésbe.

Ennek azért is van jelentősége, mert ennek révén megerősödhet a vállalkozónői érdekek érvényesítése a támogatáspolitikai eszközök kialakításában.

A SEED Alapítvány célja nem csak nemzeti, de uniós szinten is képviselni a női vállalkozók fejlesztési törekvéseit, ezért üdvözöljük az új menedzsmentet és a platform újjáélesztését.

A kérdőív kitöltésével kérlek, Te is járulj hozzá ahhoz, hogy a 2020. november 16-17-én Berlinben megrendezendő EU KKV Közgyűlésen a női vállalkozásfejlesztés a kkv politika fókuszában maradjon.

 

https://survey.wegate.eu/c/webarometer-2020

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu