Jelentkezz június 30-áig a személyes vállalkozói mentorprogramba, hogy a mentoroddal már augusztustól dolgozhass vállalkozásod növekedési pályára állításán!

Hozd magad lendületbe

Jó lenne megosztani a vállalkozás mindennapi kérdéseit, nehézségeit egy tapasztalt szakértővel? Hiányzik a támogató háttér? Jó lenne tudni hogyan lehet sikeresen felépíteni és működtetni egy vállalkozást?  Esetleg Online vállalkozást indítanál?

VAN VÁLASZ A KÉRDÉSEKRE!

A Személyes Vállalkozói Mentorprogramban lehetőséged nyílik az üzleti elképzelésed (a jelenlegi vállalkozásod és a potenciális lehetőségek) más nézőpontból történő áttekintésére. Tanulhatsz a mentorod által megélt nehézségekből, azokból a kihívásokból, amelyeken ő már átment. Segítséget kaphatsz a saját gondolataid célirányos rendezésében, döntések előkészítésében, több alternatíva kidolgozásával. Olyan eszközöket ismerhetsz meg a gyakorlatban, amiről iskolában, tanfolyamon már tanulhattál, de azt nem tanították meg neked, hogy “valós harci helyzetben” miként alkalmazd azokat (és miként ne), pl. stratégiai-üzleti tervezési eszköztár, modern marketing eszközök, business networking, ügyfél- és folyamatszemlélet. A mentor segít neked látásmódod kiszélesíteni, új nézőpontot találni saját tapasztalatai és kapcsolatrendszere révén.

Kik lehetnek mentoráltak?

  • Fiatal vállalkozások (35 év alatti személyek által többségében tulajdonolt és 35 év alatti személy által vezetett vállalkozások)
  • Női vállalkozások (Női többségi tulajdonossal és női ügyvezetővel bíró vállalkozások)
  • Generációváltás előtt álló családi vállalkozások (akik tervezik, vagy már benne vannak az utódlási folyamatban, akár családon kívüli, akár családon belüli személy veszi át a vezetői, tulajdonosi szerepek egy részét, vagy egészét)

A vállalkozás méretét és működési idejét tekintve nincs megkötés, egyéni vállalkozások, mikrovállalkozások és induló vállalkozások is jelentkezhetnek.

Mit nyer a részvétellel, aki jelentkezik?

  • Egy tapasztalt vállalkozó támogatását vállalkozói céljainak megvalósításához.
  • Speciális tanácsadás igénybevételi lehetőségét a program ideje alatt (marketing, jog, szervezetfejlesztés, személyes hatékonyságfejlesztés, értékesítési és tárgyalási készségek fejlesztése).
  • Új kapcsolatépítési lehetőségeket egy értékteremtő vállalkozói közösség részeként.
  • Tudásmegosztó (online) rendezvényeken történő részvétel lehetőségét.

A programban való részvétel ingyenes!

JELENTKEZZ JÚNIUS 30-ÁIG[1], HOGY A MENTORODDAL MÁR AUGUSZTUSTÓL DOLGOZHASS VÁLLALKOZÁSOD NÖVEKEDÉSI PÁLYÁRA ÁLLÍTÁSÁN!

Jelentkezés és részletek:
www.vallalkozztudatosan.hu vagy https://mentorprogram.seed.hu/

Kapcsolat:
mentorprogram@seed.hu

SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány
www.seed.hu

 

[1] Bár a mentorprogramba a jelentkezés folyamatos, a mentorálás akkor tud a legeredményesebb lenni a mentorált számára, ha 12, de legalább 9 hónapig részt vesz a folyamatban.

Aki június 30-áig jelentkezik a programba, annak biztosítjuk,  hogy július folyamán lebonyolítjuk a kiválasztási folyamatot és lehetőséget teremtünk a mentorválasztásra.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu