KKV-mentő hitelek, pályázatok – Szombathely

 

Tisztelt Tagtársunk, Partnerünk!

Szeretettel meghívjuk a PP Konferenciaközpont Pénz, de honnan? roadshowjára, Szombathelyre, melyen a SEED szakmai támogatást vállalt. A konferencia ingyenes, csak regisztráció szükséges hozzá.

KKV-mentő hitelek, pályázatok

Éljünk a támogatásokkal!

 

 

Regionális roadshow kkv-döntéshozóknak

 

Szombathely (Nyugat-Dunántúl Régió)

 

Kiemelt Szakmai Partner: Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

 

Időpont: szeptember 24. csütörtök, 9.30–13.30

 

Helyszín: Szombathely, Tóvendéglő, Rumi Rajki sétány 1.

 

A gazdasági visszaesésben is működnünk kell. Fejlesztéssel könnyebb!

Vegyük igénybe a talpra állást segítő támogatott forrásokat.

A konferencia térítésmentes, csak regisztráció szükséges!

Figyelem! A helyszínre jövők számára minden vírusbiztonsági előírást betartunk – kötelező maszkhasználat, fertőtlenítés, távolságtartás.

 

Miről szólunk?

 

A vírus okozta világválság miatt nagy gazdasági visszaesést élünk meg, melynek tovagyűrűző hatásaival még sokáig számolnunk kell. Addig is ki kell tartani, finanszírozni kell a működést, a talpra állást. A legolcsóbb megoldás erre a támogatott hitelprogramok, melyek beruházásra, forgóeszközre, likviditás finaszírozásra és munkahely-megőrzésre egyaránt felvehetők. A krízisből leggyorsabban kilábalni általában csak gyors technológiaváltással lehet. A hazai vállalkozások 50 %-a már úgy döntött, erre költi saját, illetve kölcsönforrásait. Nemsokára elindul a gazdaságvédelmi akcióterv harmadik szakasza is. 2022-ig a tervek szerint tovább öntik a gazdaságba a pénzt, melyből jut bőven a kkv-knak is.  

Az Európai Uniós vissza nem térítendő támogatásokat is átirányították gazdaságmentésre, abból is jut jócskán segítség a következő hónapokban, években. 

Mindenkinek van esélye arra, hogy eladósodás nélkül megúszhassa a recessziót.

Milyen források és finanszírozási segítségek maradtak még, mely újakra lehet számítani az elkövetkezendő időkben? A konferencia előadói biztosan tudnak olyan finanszírozási megoldásokat mondani, amely az ön cégének is testhezálló.

 

Kiknek szólunk?

Várjuk a mikro- kis- és középvállalati döntéshozókat! Rengeteg pénzhez jutási lehetőséget osztunk meg, azonnal hasznosítható tanácsokkal, személyes konzultációs lehetőséggel.

 

A konferencia térítésmentes, csak regisztrálni kell!

Figyelem!

Vírusjárvány miatti tiltás esetén a helyszíni konferenciákra jelentkezők élő videókonferencia-szolgáltatást kapnak! Az adott helyzetben a konferenciák napját Rendező módosíthatja.

A konferencia részletes programja és regisztráció

Rendező:      

  

Kiemelt Szakmai Partner:

Szakmai támogatók:

További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                                      konferencia@ppkonferencia.hu

www.ppkonferencia.hu

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu