Kurázsi események

A Kurázsi Konzorciumban együttműködő partnerünk, a Junior Achievement Magyarország Alapítvány a kurázsi szervezetek mentorálásával és zsűrizésével, valamint az EIT Raw Materials támogatásával ismét egyetemi innovációs napot szervez, ahol a hallgatók megtapasztalhatják, milyen lenne vállalkozást indítani, a vállalkozói létben élni.

Sokan megtapasztalhattuk, hogy egy dolog valamit az iskolában megtanulni, de más dolog azt a gyakorlatban is alkalmazni.

Ez az innovációs nap remek lehetőség diákoknak a frissen megszerzett tudásukat átforgatni a való világba, ráadásul komoly szakértői támogatás mellett.

Ehhez segítséget adnak ugyanis a Kurázsi Konzorcium szervezetei, így a Családi Vállalkozások Országos Egyesülete és Alapítványa, a Tehetség és Tudás Központ Alapítvány és a SEED Alapítvány munkatársai, szakértői, mentorai.

Bátorítsátok a köreitekben lévő hallgatókat, hogy alkossanak 4-5 fős csapatot és induljanak a versenyen, alapítsanak egy napra vállalkozást és váltsák meg a világot vállalkozói ötletükkel!

A nyertesek pedig 500 000 Ft értékű ajándékutalványt kapnak!

Regisztrációját az alábbi linken várjuk: http://bit.ly/rmidreg

Nézzétek meg a Kurázsi Konzorcium előző workshopjának összefoglaló kommunikációját, amely a pandémia családi vállalkozások generációváltására gyakorolt hatására fókuszált.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu