Lépj szintet a vállalkozásoddal! – Fejlesztő programsorozattal folytatódik az Országos Vállalkozói Mentorprogram

Lépj szintet a vállalkozásoddal!
Fejlesztő programsorozattal folytatódik az Országos Vállalkozói Mentorprogram

Személyes és online tudásmegosztó események, egynapos szakmai workshopok, és vállalkozásra szabott személyes tanácsadási alkalmak képezik a részét annak a komplex vállalkozásfejlesztési programsorozatnak, melyet a SEED Alapítvány 2022. évben kínál a mikro- és kisvállalkozások számára.

Miért érdemes részt venni a programban?

A komplex és átfogó eseménysorozat keretében olyan gyakorlati tudás szerezhető meg, amely segítséget nyújt a vállalkozói források és felhasználásukhoz szükséges tudás feltérképezéséhez és megszerzéshez.

Ezzel egy tudatos építkezésen visszük végig a vállalkozást, így érve el azt a szintet, amellyel a hazai és európai uniós források lehívására képessé és alkalmassá válhat.

Az egymásra épülő

  • tudásmegosztást célzó konferenciákkal,
  • a gyakorlatorientált, fejlesztési célú workshopokkal, személyes tanácsadással és
  • a mindezt kiegészítő, aktív hálózatfejlesztési célú eseményekkel

lehetőséget  kínálunk a vállalkozások szintlépést elősegítő fejlődéséhez.

Egy vállalkozás fejlődése komplex ismereteket és gyakorlati eszköztárat kíván, a programokon való részvétel ennek a megszerzéséhez járul hozzá.

Az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretén belül megvalósuló tudásmegosztó rendezvények napjaink aktuális vállalkozásfejlesztési témái és kérdései köré épülnek. Szó lesz többek között a fenntartható üzleti modell kialakításáról, legfontosabb erőforrásainkról, foglalkozunk a fogyasztók átalakuló igényeivel, az online piaci jelenlét és az e-kereskedelem, valamint a generációváltás kérdéskörével is.

A program következő elemét az egynapos workshopok adják, ahol a vállalkozás üzleti terve és üzletfejlesztési elképzelései fejleszthetőek úgy, hogy azok szolgálják a vállalkozás növekedési céljait.

A program harmadik eleme a személyre szabott tanácsadás, ahol egyedi kérdések megválaszolására nyílik lehetőség a növekedés akadályainak felszámolására.

Az egyes események kiemelt célja, hogy naprakész információt nyújtson az aktuális támogatási lehetőségekről és segítséget adjon a vállalkozások tulajdonosai és résztvevői számára a támogatási források tudatos és eredményes felhasználására.

A rendezvények teret és lehetőséget adnak az elmúlt időszakban nélkülözni kénytelen találkozásokra, beszélgetésekre, kapcsolatépítésre is.

Kiket várunk?

Várjuk minden, vállalkozásában szintet lépni kívánó mikro- és kisvállalkozás vezetőjét, képviselőjét.

2022-ben is haladjunk együtt, egymást erősítve!

A programsorozat első állomása és időpontja: 

Szekszárd, 2022. április 13., szerda, 9:30-13:00

Helyszín:  Szekszárd, NeuroHarmónia Fejlesztő Központ

Részletes program az alábbi linken érhető el: Kritikus erőforrásunk az ember – Tudásmegosztó esemény az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretében

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges 2022. április 11-ig

A rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), az Iparfejlesztési Közalapítvány (IFKA), valamint a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány konzorciumi együttműködésében, GINOP-1.1.2-VEKOP-17-2018-0001 kódjelű, a „KKV szektor hatékonyságának növelése pénzügyi ismeretek fejlesztése, vállalkozói mentorálás biztosítása révén” című kiemelt projekt keretében valósul meg.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu