Lezárult az idei első Dobbantó-tréning

Kreatív ötletek, elszánt vállalkozók

Március 29. és május 11. között került sor a Budapest Bank által finanszírozott és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány által megvalósított idei első Dobbantó-tréningre, amelyen 21 vállalkozónő bővíthette vállalkozói tudását, fejleszthette vállalkozói kompetenciáit.

A résztvevők olyan kiváló prezentációkban mutatták be a saját, már létező vagy leendő vállalkozásukat, vállalkozási ötletüket a tréning zárónapján, hogy az eseményen dolgozó trénerek, SEED-es munkatársak is csak szuperlatívuszokban tudtak beszélni a teljesítményekről.

A publikum nagyon jó példákat láthatott-hallhatott már régebb óta működő vállalkozás pályájának újragondolásáról, a generációváltásra való felkészülésről, a vállalkozás létszámának bővítéséről, hitelfelvételre alkalmassá tételéről. Ezen kívül az új vállalkozási ötletek is kiválóak, kreatívak voltak.

A vállalkozónők visszajelzései alapján kiderült, hogy a mostani tréning is nagyon sok muníciót adott a számukra. Rádöbbentette őket a tudatos tervezés fontosságára, ami nélkül nincs hosszú távon is életképes vállalkozás. Ráébredtek az együttműködésben rejlő erőre, és megtanulták, hogy a jó vállalkozó kellően magabiztos, ami abból fakad, hogy hisz abban, amit csinál.

Lakatosné Lukács Zsuzsanna a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója a következő szavakkal értékelte a tréninget: „A mostani Dobbantó is megerősített abban, hogy a nők elkötelezettsége és céltudatossága, amely alapvetően kiemelkedő jellemzője a női vállalkozásoknak, egy jó ötletből életképes, fenntartható és sok esetben társadalmi hatással is bíró vállalkozásokat hoz létre.”

 

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu