Május 31-éig lehet jelentkezni: együttműködés az online térben

A SEED Alapítványnál az elmúlt években minden irodai környezetet kipróbáltunk: dolgoztunk egymástól elszeparált irodákban, amikor a legfőbb gyülekezési pont a kávéfőző melletti 4 nm volt. Ezt váltotta fel a tágas, napos, mintegy 70 nm-es egy légterű iroda, ahol íróasztal mellől bármikor átszólhattunk egymásnak: ki kér kávét? Az elmúlt 2 hónapban pedig az online térben kávéztunk, előre megbeszélt időpontban. Valójában számos előnye van az otthoni munkavégzésnek: például sokkal többet látjuk a családunkat (már akivel egy háztartásban élünk), “házikoszton” élünk (na jó, sokszor egyáltalán nem vidám dolog időre elkészíteni), hirtelen kiegyenlítődtek a “hátrányok”, például a kisbabával otthon lévő kolléganővel szemben most az online oktatásban részesülő kolléganők kerültek hátrányba, de a vidéken élőknek is ugyanannyit (nem) kell utazniuk, mint a budapesti kollégáknak.

A munkatempó viszont nem csökkent, mindenki ugyanazzal az elköteleződéssel dolgozott közös ügyeink sikerén.

Most azon kapjuk magunkat, hogy rengeteg követ megmozgattunk, pedig az elmúlt években nem erre voltunk berendezkedve.

Kimondom: haladunk afelé, hogy hivatalosan is DIGITÁLIS CÉG legyünk. Idei évben mindenképpen így történt volna, hiszen ez volt az egyik fő üzleti célkitűzésünk. Ennek okán elvégeztünk egy 4 napos digitális kompetencia-fejlesztő képzést, melynek egyes elemeit egy-egy napban a képzéseink között is meghirdettünk. Jelentkezzetek, megéri!

A digital.seed.hu oldalunkon minden fontos információ elérhető a “A távmunka is legyen teljes értékű!” és “A hatékonyság mérhető!” 1 napos online workshopjainkról.

Jelentkezés  “A távmunka is legyen teljes értékű!” workshopra:

Jelentkezés  “A hatékonyság mérhető!workshopra:

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu