Már lehet jelentkezni a tavaszi online DOBBANTÓ tréningre!

Előző hírlevelünkben büszkén számoltunk be az előző, online formában sikeresen lebonyolított tréning zárásáról.

Akik kedvet kaptak, már nem is kell várakozni, mostantól egészen március 25-ig lehet jelentkezni a 2021-es tavaszi tréningre.

Miért érdemes csatlakozni?

A Budapest Bank és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány által indított Dobbantó tréning célja, hogy felvértezze a résztvevőket azokkal az ismeretekkel, amelyek birtokában tervszerűen, tudatosan indíthatják el, és működtethetik vállalkozásukat, így magabiztosabban állhatnak helyt az üzleti világban.

A képzés végén a résztvevők elkészítik saját üzleti tervüket, amely jelentős mértékben növeli az indítandó vagy fejlesztendő vállalkozás sikerét, illetve elősegíti annak pénzügyi forrásteremtését.

Kiknek szól?

Azon hölgyeknek,

  • akiknek van egy jó vállalkozói ötletük, de nem tudják, hogyan lehet erre vállalkozást indítani,
  • akik elindították vállalkozásukat, de szeretnék fejleszteni tudásukat és készségeiket, hogy eredményes és hatékony működést érjenek el,
  • akik a családi vállalkozásban leendő átvevőként, tulajdonosként dolgoznak, és szeretnék megismerni, mi húzódik egy-egy üzleti döntés mögött, mi vezérli egy vállalkozás működtetését.
  • akik sok éve működtetik vállalkozásukat, de szeretnék megtörni a napi rutint és megismerni a legfrissebb tudni- és tanulnivalókat hatékonyság és modernizáció kulcsszavak alatt.

A tananyagok hatékony elsajátítását wiki alapú online tudásbázisunk teszi még hatékonyabbá.

A „DOBBANTÓ” egy olyan intenzív, zárt csoportos kompetenciafejlesztő tréning, amely 20 vállalkozónő számára biztosítja a vállalkozásuk elindításához, fellendítéséhez, vagy újra struktúrálásához szükséges szakmai ismereteket, kompetenciákat és szemléletet.  A tréning ötvözi a csoportmunkák segítségével elért „egymástól tanulást”, a trénerek által leadott, és az online rendszerben elérhető tananyagok által biztosított elméleti felkészítéssel, illetve a gyakorlati feladatok megoldásán és prezentálásán keresztül elért tapasztalati tanulással.  A tréning tananyagait, előadásait a vállalkozásfejlesztés területén elismert trénerek tartják. A csoportot az egész folyamat alatt tapasztalt mentor segíti. A tréning során a résztvevőknek el kell készíteniük tervezett vállalkozásuk üzleti modelljét, illetve tervét, melyet a csoport előtt egy általuk választott formában prezentálniuk is kell a képzés utolsó két napján. A mai kor egyik legnagyobb kihívása és követelménye, hogy a vállalkozók hatékonyan „el tudják adni magukat”, azaz vállalkozásuk termékeit és szolgáltatásait. A tréningnek ezért fontos eleme a prezentációs technikák és előadásmód fejlesztése is, amely kompetencia nagyban hozzájárul a vállalkozónők versenyképességéhez.

dobbanto.seed.hu oldalon még további fontos információk olvashatók a jelentkezés menetéről, a tervezett tréningnapokról, időbeosztásról trénerekről, részvételi díjról, korábban végzett Dobbantósokról.

https://dobbanto.seed.hu/urlap/jelentkezes-a-2021-es-tavaszi-online-dobbanto-treningre

Kedvcsinálóként korábbi Dobbantósok válaszait ajánljuk.

„Mit vesztettél volna, ha nem veszel részt ezen a képzésen?”

  • Sok-sok pozitív energiát és impulzust.
  • Tudatos szervezést, tervezést, rendszert a fejemben a vállalkozásomról.
  • Egy újfajta szemléletmódot.
  • Információhalmazt.
  • A vállalkozási ötletem keretbe foglalását.
  • Önismeretet, vállalkozói tudást, fantasztikus oktatókat, mentorunkat és csapattagokat. (Remélem) életreszóló kapcsolatokat.
  • Rendszerezett tudást, összefüggéseket.
  • Visszajelzéseket.
  • Megerősítést.
  • Ha mindezeket nekem egyedül kellett volna megkeresnem és megtanulnom, megcsinálnom, nem biztos, hogy valaha írtam volna pl. üzleti tervet.
  • Bíztatást és támogatást.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu