Minden vállalkozó szeretne eredményes és sikeres lenni mégsem sikerül mindenkinek. Vajon mi lehet a titok?

Van, aki felismeri a lehetőségeket és megküzd a kihívásokkal, más röviddel az indulás után elbukik. Titkos recept nincs, de a mentorprogram eddigi működése alatti tapasztalatok is azt mutatják a mentori segítség nagyban hozzá tud járulni a vállalkozás jövőjének megalapozásához, a krízisek megoldásához, a siker fenntartásához.

A programban jelenleg közel 190 vállalkozó mentorált és 60 fő mentor vesz részt. A mentoráltak célcsoport szerinti megoszlás alapján a női vállalkozók jeleskednek mintegy 93 fővel, őket követik a fiatal – 35 év alatti – vállalkozók 53 fővel. A generációváltás előtt álló célcsoport 23 fővel, az újratervező célcsoport tagjai 21 fővel vesznek részt a programban.

A mentorok a legkülönbözőbb szakterületeken állnak a mentoráltak rendelkezésére. Legyen szó gazdasági kérdésekről, válságkezelésről, stratégiai-üzleti tervezésről, vagy online marketingről.

Az a 10-15 fő szerencsés vállalkozó, aki még most jelentkezik és kiválasztásra kerül, a többi mentorálttal együtt megtapasztalhatja milyen, amikor egy mentor ötleteivel, javaslataival, támogató hozzáállásával és kritikai észrevételeivel segíti vállalkozását sikeresebbé tenni.

A mentorálási folyamat elején meghatározott célok kiteljesedését segítik a program keretében igénybe vehető tanácsadások is az alábbi területeken:

  • marketing,
  • jog,
  • értékesítés és tárgyalástechnika,
  • személyes hatékonyság fejlesztés,
  • szervezetfejlesztés.

A személyes hatékonyság fejlesztését célzó tanácsadások megkezdődtek, és hamarosan a többi területen is elindul a közös munka.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu