Nyáron is zajlik a Személyes Vállalkozói Mentorprogram

Több alkalommal írtunk már a Személyes Vállalkozói Mentorprogram aktuális fejleményeiről. Sorra beszámoltunk az országszerte megrendezett toborzórendezvényekről, majd a jelentkező mentoráltak és mentorok személyes bemutatkozó alkalmairól is olvashattak a  SEED Alapítvány honlapján.
Szokásunkat megtartva ezúton ismét szeretnénk rövid tájékoztatást adni az aktualitásokról és a várható eseményekről.

A programba eddig mintegy 100 mentorált és 50 mentor jelentkezett. A jelentkezés, mint ismeretes, a www.vallalkozztudatosan.hu oldalon történik. A regisztrációt követően egy bemutatkozó felület kitöltésére kapnak felkérést a programba jelentkező mentoráltak és mentorok, majd személyes interjú következik a jelentkezőkkel.

Az interjúk a nyár folyamán folyamatosan zajlanak, de még ősszel is lesz lehetőség a személyes bemutatkozásra. Ezzel párhuzamosan elindult a mentorok felkészítése a mentori szerepre, csoportonként egy kétnapos tréning keretében.
A számos előkészület és az intenzív felkészülés egy őszre tervezett jelentős esemény érdekében történik: ekkor alakulnak ki ugyanis az első mentor-mentorált párosok, ami a mentorálási folyamat elindulásának alapvető feltétele.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu