Nyíregyházán folytatja a toborzást a SEED Alapítvány

Május 7-én Nyíregyházán a Megyeháza Bessenyei nagytermében kerül sor a SEED Alapítvány által menedzselt Személyes Vállalkozói Mentorprogram keretében szervezett újabb toborzórendezvényre. A SEED szakértői a rendezvényen részletesen bemutatják az érdeklődőknek a „GINOP-1.1.2-VEKOP-17-2017-00001 „A KKV szektor hatékonyságának növelése pénzügyi ismeretek fejlesztése, vállalkozói mentorálás biztosítása révén” című kiemelt projektnek ezt a fontos alprogramját.

 

A projekt keretében a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány három célcsoportra fókuszálva szeretné elérni a vállalkozások versenyképességének, hatékonyságának javulását. E három célcsoport: a 35 év alatti fiatal vállalkozók, a legfeljebb 3 éve bejegyzett vállalkozással rendelkező női vállalkozók, valamint a generációváltással érintett családi vállalkozások.

 

A programban az érdekfeszítő előadások mellett interaktív kerekasztal-beszélgetés is szerepel, amelyen tapasztalt vállalkozók cserélnek eszmét a mentorálásnak, mint egy vállalkozás fejlődését elősegítő módszernek a jelentőségéről.

A délelőtt 10 és 12 óra között zajló rendezvénynek a Megyeháza Bessenyei nagyterme ad otthont. A részvevőket Seszták Oszkár, a Megyei Közgyűlés elnöke és Dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő köszönti.

Kérjük, részvételi szándékát a limitált helyekre való tekintettel, mielőbb jelezze.

<< JELENTKEZEM >>

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu