Október 29-én Dobbantó Klub!

Hogyan lehet a munka és a magánélet egyensúlyát vállalkozónőként megteremteni? Különbözik-e egymástól a női és a férfi menedzsment? Mennyire tud profitálni egy vállalkozó a nőiességéből? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ az októberi, ingyenes Dobbantó Klubon. Az eseményen Herendi Kata pszichológus beszél a témáról, Szabó Eszter Judit, a Pszichoforyou.hu alapító-főszerkesztője pedig vállalkozói tapasztalatait osztja meg. Regisztrálj mihamarabb!

Október 29-én, a hónap utolsó keddjén, újra szeretettel várunk mindenkit a Dobbantó Klubunkra, amelynek központi témája a hagyományos női szerepek és a vállalkozói lét összeegyeztetése. Nőként többféle szerepben is helyt kell állnunk, hiszen lehetünk egyszerre anyák, feleségek, testvérek, barátok, munkavállalók, kollégák, vállalkozók stb. Nem egyszerű ezek között váltogatni és egyensúlyozni, főleg úgy, hogy maradjon egy kis énidőnk is.

Az est folyamán erről beszélnek előadóink, akik maguk is megélik a különböző szerepekből adódó kihívásokat. Először Herendi Kata pszichológus mesél a munka-magánélet összeegyeztetéséről, majd Szabó Eszter Judit, a Pszichoforyou alapítója osztja meg a vállalkozás vezetésével kapcsolatos gyakorlati tapasztalatait, az önismereti munkára vonatkozó tanulságait.

Gyere és tudd meg, hogyan érheted el vállalkozónőként az egyensúlyt!

Amennyiben gyermekeddel érkeznél, rá is vigyázunk, de arra kérünk, hogy igényedet jelezd a jelentkezés megjegyzés rovatában! A kicsik szórakoztatásáról a Ficserke Családi Központ gondoskodik, amelynek alapítója, Király Anikó maga is elvégezte a Dobbantó tréninget.

Dátum: 2019. október 29., kedd 17 óra

Ne feledd, a Dobbantó Klub ősszel új helyszínre, a tavaszi Dobbantó tréningnek is otthont adó MEMO Mesterek és Módszertanok házába költözött! Cím: 1077 Budapest, Wesselényi u. 73.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu