Október 29-én indul az új Dobbantó-tréning!

Kialakult az október 29-én induló Dobbantó-tréning 20 fős mezőnye. A sokszínű csapatban az egyszemélyes vállalkozó és a családi vállalkozás egyaránt megtalálható, a vállalkozási ötletek pedig az egészségtudatos életmódra neveléstől a borászaton át a kereskedelmi szolgáltatásokig terjednek.

Október 12-én a tréning pénzügyi támogatását biztosító Budapest Bank és a megvalósító SEED Alapítvány képviselőiből álló szakmai zsűri kiválasztotta azt a 20  elkötelezett, a jövőjéről felelősséggel gondolkodó hölgyet, akik október 29-én megkezdhetik dobbantós tanulmányaikat. A már vállalkozó vagy vállalkozásukat most elindítani szándékozó nők az előttük álló 6×2 napban önismeretet, marketinget és kommunikációt, üzleti tervezést, vállalkozási pénzügyeket és adózási ismereteket tanulnak, prezentációs készségeket sajátítanak el, és a 12. nap végén remélhetőleg vállalkozásuk komplett üzleti tervével a kezükben vághatnak neki, vagy folytathatják vállalkozói életüket.

A képzés évről évre nagy érdeklődésre tart számot a női vállalkozók körében. Mint minden alkalommal, most is színes, sokféle kompetenciával, tudással rendelkező csapat jött össze: vannak alkalmazotti státuszban lévők, többen pedig már évek óta működtetik a vállalkozásukat.
A zsűri értékelése szerint a mostani mezőny tagjait erős motiváltság és   kiemelkedő szakmai, több esetben  vállalkozói tapaszatalat jellemezte, amit az is alátámaszt, hogy jól átgondolt, életképes vállalkozási ötleteket nyújtottak be. Ezek mindegyike szükséges egy vállalkozás sikeres működtetéséhez.

A jelentkezők többsége a Dobbantó-tréningtől azt várja, hogy az elméleti ismereteken túl konkrét választ kapjon a felmerült kérdéseire, dilemmáira. Számunkra ez jelenti a képzés vonzerejét  más képzésekhez képest.

Bár a jelentkezők mindegyike rendelkezik vállalkozói ötlettel, a tréning nagy segítséget nyújthat nekik üzleti ötletük pontosításához, termékeik, szolgáltatásaik célcsoportjának azonosításához, valamint az ehhez igazodó üzleti modell kidolgozásához.

A Dobbantó-tréning végére remélhetőleg mindenki számára kiderül majd, hogy elég erős, életképes-e az ötlete, s ha igen, valóban képes-e annak gyakorlati megvalósítására. Bármint alakul is, egy dologban már most biztosak lehetünk: mozgalmas, dolgos és izgalmas 12 nap vár a résztvevőkre.

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu