Ősszel folytatódnak a SEED Alapítvány és a Budapest Bank közös képzései

A Budapest Bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve idén ősszel is meghirdeti a Dobbantó Program egyik legkeresettebb képzését, a Dobbantó tréninget, amely a vállalkozói kompetenciák fejlesztését célozza.

A képzés elvégzésével a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek, és szakemberek által véleményezett, kész üzleti tervekkel távoznak. A vállalkozó nők számára meghirdetett tréning 20 fős csoportban zajlik hat héten át, a képzés 12 napján összesen 90 órában. A költségek közel 90 százalékát a Budapest Bank vállalja át.

Az október 14-én induló tréningre az alábbi linken lehet jelentkezni.
Határidő: 2019. szeptember 25. 23:59
Jelentkezés a 2019. őszi Dobbantó tréningre
A többhetes tréning mellett újraindul a nagysikerű Quick IT képzés is, szintén a Dobbantó keretében. A kétszer félnapos kurzus az informatika világába enged betekintést, és a résztvevők olyan digitális megoldásokkal ismerkednek meg, amelyek segítik őket a vállalkozásuk működtetésében. Az elhangzottak segítséget nyújtanak a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében, valamint az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében és értékelésében. A QuickIT képzés igény- és szintfelmérés alapján kezdő és haladó csoporttal is elindul, a következő képzésre október 22-én kerül sor.

Jelentkezési határidő: 2019. október 17.

Jelentkezés a QuickIT képzésre
A Program részeként Üzleti tervezés workshopot is szerveznek 2019. október 16-án, ami a világszerte alkalmazott Business Canvas üzleti tervezési módszertanra épül.

Jelentkezési határidő: 2019. október 7.

Jelentkezés a Business Canvas workshopra
Dobbantó Klubok

A Dobbantó klubesemények is folytatódnak, amelyek minden vállalkozás iránt érdeklődőt várnak. A klubok során az érdeklődők nem csupán a klub résztvevői által megszavazott témákban hallhatnak szakmai előadásokat interaktív formában, hanem lehetőséget kapnak a kapcsolatépítésre is. Az ingyenes Dobbantó klubeseményeken – a tavaszi turnus ütemezését folytatva – ismét minden (őszi) hónap utolsó keddjén, (szeptember 24-én, október 29-én és november 26-án) vehetnek részt az érdeklődők. A részletek hamarosan megtalálhatók a Dobbantó program web és Facebook oldalán.

 

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu