Ötletgazdák, innovatív vállalkozók figyelmébe ajánljuk!

A vállalkozói inkubációs szolgáltatások megfelelő minőségű és a piaci igényekhez illeszkedő rendelkezésre állása a vállalkozásfejlesztés egyik alappillére. A közeljövőben indul útjára egy olyan virtuális inkubációs szolgáltatás, mely a Sciencer nevet viseli. A létrehozóinak, az RnD Strategy Kft. célja, hogy a szolgáltatás használói valóban megkapják, amit várnak. A KÉRDŐÍV kitöltésével Önnek is lehetősége van megfogalmazni az elvárásait.

A Sciencer egy online ‘matchmaking’ platform, ahol az innovációs ötletek csapatot, forrásokat találhatnak és megtanulhatják, hogyan hozzanak létre egy működő vállalkozást. A platformon találkozhat befektetőtársakkal, csapattagokkal, befektetőkkel, cégekkel, inkubátorokkal, akcelerátorokkal, lehetősége nyílik felkelteni az érdeklődésüket a projektje iránt vagy akár közös munkába is foghatnak. Nem utolsó sorban pedig hozzáférhet olyan tartalmakhoz, amik segítik Önt abban, hogyan fejlessze az ötletét működő vállalkozássá. Ha további információra lenne szüksége, látogasson el a sciencer.me oldalra.

Rengeteg szolgáltatást terveznek a megalkotók a platformba integrálni, de elsősorban ÖN lesz az, aki használni fogja ezeket, ezért most elmondhatja, milyen kihívásokkal szembesült és szembesül, hogyan működnek a jelenlegi folyamatai és persze azt is, hogy mi a véleménye erről a bevezetendő szolgáltatásról.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu