Pályázat − az Év Széchenyi Vállalkozása 2019 Díj

A fenti címmel hirdet pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezésére a Pénzügyminisztérium. A felhívás keretében több kategóriában is lehet benyújtani pályázatot.

Az Év Felelős Széchenyi Üzleti Vállalkozás 2019 Díjra olyan üzleti vállalkozások pályázhatnak, akik kimutathatóa módon, tudatosan tesznek a felelős üzleti magatartás megvalósulásáért, azaz a vállalat külső és belső környezetéért, társadalmi, gazdasági és kiemelten környezetvédelmi szempontból.

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2019 Mobilitási Díjra olyan cégektől vár pályázatot a kiíró, amelyek − az utolsó lezárt üzleti évükben, gazdasági tevékenységük során − egy munkavállaló esetében minimum 8 hónapon keresztül elősegítették a munkavállalói mobilitás megvalósulását mobilitási támogatások biztosításán keresztül.

Az Év Legsikeresebb Széchenyi Vállalkozása – Legsikeresebb Fiatal Vállalkozó 2019 Díjra olyan fiatal vállalkozók pályázhatnak, akik a pályázat benyújtásakor még nem töltötték be a 30. életévüket, a vállalkozást saját maguk alapították, és abban jelenleg is többségi tulajdonnal rendelkeznek. . A díj odaítélésénél a legfontosabb szempont, hogy a vállalkozás olyan egyedi, innovatív ötletet valósítson meg, amely magában foglalja a jövőbeli fejlődés lehetőségét is. Feltétel az is, hogy a vállalkozás utolsó lezárt üzleti éve ne legyen veszteséges.

 

A felsoroltakon kívül a következő kategóriákban osztanak még ki elismeréseket:

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2019 Innováció Díj

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2019 Termelékenységi Díj

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2019 Társadalmi Felelősségvállalás Díj

(A pályázók tevékenységét ezen a három területen külön is értékelik, és az egyes területek legjobbjait díjazzák. Olyan cégek jelentkezését várják, amelyek szeretnék méltatni cégen belül a nagycsaládos férfi/női vezetőiket.)

 

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2019 A Család Különdíja

(A Széchenyi család tagjai úgy döntöttek, hogy ebben az évben a különdíjat annak a pályázónak ítélik, amelyik a magyar hagyományokat kiemelkedően őrzi és ápolja.)

 

A pályázati felhívás itt érhető el.

Iroda:
1025 Budapest,
Szépvölgyi út 98. Fsz. 2.

+36-30-564-3331

seed@seed.hu